dostum alemsin :D bunun için mi o kadar uğraşıyorsun....yaw boşver PDF olarak ver...değişen hiçbir şey olmaz...kendi kendine uğraşıyorsun boşuna... :wink:Zaur yazdı: benim maksadım kitabı forumda paylaşmaktır bunun üçünde kopyaladığım metin doğru görünmelidir ama görünmüyor.
pdf to word lar azerice Pdf yi ceviremiyor
- pitate
- Byte1

Re: pdf to word lar azerice Pdf yi ceviremiyor
- Zaur
- Megabyte4

- Teşekkür etti: 7 kez
- İletişim:
Dostum upload ederek yerleştirmiyecem ki, metni kopyalıyarak forumda yerleştirecem ama metni kopyalayıp foruma veya not defterine yada worde yapıştırdığımda malesef metin bozuk çıkıyor.
- pitate
- Byte1

tamamını kastediyorsan..çok gereksiz ve pratiklikten uzak...eğer bir kaç sayfayı diyorsan...print screen tuşu ile resmini çek sayfaların öyle ekle...metodunuda söylemiştim sana daha önce...şimdiye kadar 50 kere yapardın......boşuna uğraşıyorsun....bak bana...bu metodu forumda çok kullanıyorum...ama gene de sen bilirsin..ben bildiğimi okurum diyorsan...eğer...
- Zaur
- Megabyte4

- İletişim:
Dostum resim şeklinde istemiyorum çünkü resim büyük olduğunda açılış zorlanıyor ve upload şirketinin resmi ne kadar saklamasıda meçhuldur, işte bu yüzden istemiyorum, inşallah bir çaresi bulunur, sanada herşey üçün teşekkür ediyorum.
- pitate
- Byte1

Yaw muhterem,sen beni hiç takip etmiyorsun galiba… :D…forumda yerleştirecem…
viewtopic.php?f=25&t=57081
viewtopic.php?f=25&t=56648
viewtopic.php?f=25&t=57045
ayrıca sen dial-up kullandığın için böyle diyorsun..sen kendin gibi düşünüyorsun...herkes senin gibi değil ki..gerçi Azerbaycan ın durumunu bilemiyorum..adsl mi yoksa dial-up mu daha fazla….
resim yüklemeye gelince:
http://imageshack.us/
en iyisi budur…uzun süre silinmez merak etme…1 yıl kalır en az..o zman tekrar yükle ne varki..1 günlük iş…
kullanımı:
çok basit..forum için…yükledikten sonra resmi..en aşağıdaki şu kısımlara bakıyorsun..senin kullanacağın yeri işaretledim….

sonra şuna bak:
http://tinypic.com/
al bak ayrıntılı kullanımda var:
viewtopic.php?f=9&t=113
- Zaur
- Megabyte4

- İletişim:
Dostum metnin yerin vermiyor malesef :wink:
Azerbaycan'da adsl gittikce yayğınlaşıyor ama malesef benim yaşadığım yerde santral adsl'i henüz desteklemiyor.
Dostum zahmetin üçün sonsuz teşekkürler, sanada zahmet verdim, inşallh bunun metin çaresi bulunur :wink: .
Azerbaycan'da adsl gittikce yayğınlaşıyor ama malesef benim yaşadığım yerde santral adsl'i henüz desteklemiyor.
Dostum zahmetin üçün sonsuz teşekkürler, sanada zahmet verdim, inşallh bunun metin çaresi bulunur :wink: .
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19815 kez
sanirim word Cd sinden Rusca dil destegini yükleyemiyor