XP kullanıcıları Win 7'yi sevmezse ne olacak?

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
modestus
Gigabyte4
Gigabyte4

Mesaj gönderen modestus »

Wndows 7 çıksa bile XP'den vazgeçmem diyenler... Bu haberimiz sizi çok mutlu edecek...

Singapur'da bir tabela: ücretsiz XP'ye geri dönüşüm kampanyası.Microsoft, tüketici hakları çerçevesinde satmış olduğu bir işletim sistemini, kullanıcı tercih ederse daha eski bir sistemle değiştirme imkanı sunuyor. Yakın zamana kadar çok fazla kullanılmayan bu hak, Vista'dan sonra pek çok tüketici tarafından adeta yeniden keşfedildi. Hatta Vista'dan XP'ye geçiş için ödenen ücretler mahkemelere bile taşındı. Bu yüzden bazı üreticiler şu anda ellerindeki Vista lisansları kendileri XP'ye çevirip, bu şekilde kullanıcılara XP yüklü bilgisayarlar satabiliyorlar.

Özetle Microsoft, hiçbir şeyden çekmedi Vista'dan çektiği kadar... Öyle ki Vista'dan ağzı yanan Microsoft, Windows 7'yi üfleyerek satacak. Windows 7'de kullanıcıya tanınan geri dönüş imkanı Vista'dakinden bile daha gelişmiş olacak. Normalde Microsoft sadece bir önceki iletim sistemine geri dönme olanağı sunuyor. Fakat Windows 7'yi satın alıp beğenmeyenler, sadece Vista'ya değil, isterlerse Windows XP'ye bile geri dönebilecekler. Microsoft henüz bu sürecin nasıl işleyeceğine dair detaylı bilgi aktarmadı ama tahminler bu özelliğin sadece Windows 7'nin Ultimate ve Business sürümleri için geçerli olacağı yönünde.

chip.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19700 kez

Re: XP kullanıcıları Win 7'yi sevmezse ne olacak?

Mesaj gönderen velociraptor »

benim yaptigimi kullanacaksiniz mantigi kendilerine pahaliya maloldu , Tüketici , iyi ve kaliteli olani kullanma hakkini sakli tutuyordu ve su an bir silah gibi kullaniyor :)
Kullanıcı avatarı
dj747
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen dj747 »

Sorma abi sırf bu vista belası yüzünden laptopu geri iade ettim.Xp de ses driveri sıkıntı çıkarıyor.Ben antivistacıyım. :D
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19700 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

bana vistali Laptop sattilar , ve üreticinin sitesinde bile Xp deriveri yok , 6 ay bekledim , birileri kendileri yazmis , yabanci bir forumda buldum o gün bugündür Xp deyim

“Teknoloji ve bilim haberleri” sayfasına dön