velociraptor hocanın dikkatine !
- hsnclk
- Byte3

- İletişim:
- editci
- Megabyte2

- Laneth
- Gigabyte1

- hsnclk
- Byte3

- İletişim:
Re: velociraptor hocanın dikkatine !
hocam çalınma yok...editci yazdı:mavi geceninin nicki çalınmış biliyorum.
teknik bilgideki amaç başlıksa teşekkür ama teknik bilgiye ihtiyaç yok hocam. mavigece'nin kesin banlanma sebebini öğrenmek istiyorum?Laneth yazdı:Teknik bilgi
Bu sitede üç kişide banlama yetkisi vardır
- Laneth
- Gigabyte1

mavigece nicki ile siteye giren biri Onur admine iftira niteliğinde mesajlar yazdığı için banlandımavigece'nin kesin banlanma sebebini öğrenmek istiyorum?
- editci
- Megabyte2

eski üyelrimizden biri tarafindan bir sekilde ele gecirilmis ve mavi gece nickiyle forumda istenmeyen baslikla acilmistir bu nedenle mavi gece velociraptor ile irtibata geçip banını kaldırması gerekmektedir.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21199 kez
Editci arkadasimizin dedigi gibi olmustur ve ne yazikki mavigece kendisine attigim emailere cevap vermemistir (ki buda emailerinin de baskalarinin elinde olmasindan süphelenmemi dogurmustur)
- hsnclk
- Byte3

- İletişim:
Hocam olay'a şöyle bir açıklık getireyim. siz emailleri tam olarak ne zaman attınız çünkü bu geçen hafta beraber çalışıyoruz ve o kadar yoğundu ki bakamamış olabilir.Artı olarak İstanbul'a gitme durumu vardı ve gittide o yüzden bakamamış olabilir. Şuda var peki böyle bir şüphe duydunuz kuzeni olarak banada bildirilmesi daha iyi olmazmıydı ?
- editci
- Megabyte2

sürekli başlık açılmaya başlanmıştı. vakit kaybedilemezdi. ayrıca kişilik doğrulamasının en sağlam yolu budur. bu benim içinde aynıdır. başlıkların mavi gece tarafınan açıldığı iddia edilmedi. nickini alan kisi tarafından yapıldığ söylendi. ortada işleyen bir süreç vardı ve o süreci durdurmak içindi. ardından vakit kaybedilmeden mavigece adminle irtibata geç çağrısı yapıldı.
- velociraptor
- Yottabyte4

Ortada süphe falan yok , forumdaki sifresini calan kisi ile msn de de konustum , cünkü mavigece nicki altinda actigi basliklarda onun imzasi vardi (eski banlanan üyelerimizden biri), kisacasi süpheyle hareket edilmedi , ilaveten kuzeni oldugunuz konusunda en ufak bir bilgim yokmOrty yazdı:peki böyle bir şüphe duydunuz kuzeni olarak banada bildirilmesi daha iyi olmazmıydı ?
- hsnclk
- Byte3

- İletişim:
peki ben irtibata geçip nickteki banın kaldırılmasını rica ediyorum. öm yolu ile velociraptor hocam sizlede bi konuda görüşmek istiyorum saygılar...
- velociraptor
- Yottabyte4

-
SaGokEhy
- Bit

merhaba ben mavigece
hocam size mail attım. ama cevap gelmedi bana. ayrıca gerçekten kuzeniminde dediği gibi çok yoğun bir ay geçirdik. ve ben şuanda zaten istanbuldayım. ancak toparlanabildim. şifremin değiştirilip banımın tekrar açılmasını istiyorum.
hocam size mail attım. ama cevap gelmedi bana. ayrıca gerçekten kuzeniminde dediği gibi çok yoğun bir ay geçirdik. ve ben şuanda zaten istanbuldayım. ancak toparlanabildim. şifremin değiştirilip banımın tekrar açılmasını istiyorum.
- velociraptor
- Yottabyte4

sifreniz ö.m olarak yollandi , mavigece nin bani acildi , Lütfen passwordunuzu hickimseyle paylasmayiniz