Windows 7 7057 Ultimate beta Denemesi

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19826 kez

Re: Windows 7 7057 Ultimate beta Denemesi

Mesaj gönderen velociraptor »

vista ile win7 yi kiyaslarsak , Microsoftun ; Vista sundan ram i cok kullaniyor gibi gösteriyor hikayelerini hemen hatirlar ve dudagimizda hos bir tebessüm olusur :D
Kullanıcı avatarı
HERZLOS
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen HERZLOS »

Dostum senin düsüncelerin bunlar olabilir ama win 7 çakma bi vista degil vista çok çabuk şişen bi işletim sistemi vista nin ilk kurulumda harddiskte kapladığı alan bile 12 gb a yakın oldu bende ama win 7 bütün ayarları programları kurduktan sonra bile 6.5 gb yer kapladı ve tekrar diyorum benim leptop um win 7 de xp pro dan kat kat hizli ve stabil çalışıyor bu arada internet explorer 8 de yapılan testler en hizli tarayıcı seçildi chip online den bakabilirsiniz sırf internette dolama keyfi için bile kurarım ben win 7 yi dört gözle bekliyorum final versiyonu...

Kod: Tümünü seç

http://i725.photobucket.com/albums/ww251/ahmet20071985/xppro.jpg
Hadi sağlıcakla kalın...
ibanez
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen ibanez »

IExplorerın herhangi bir sürümü operadan iyi olamaz, taklit edilen opera olduğundan. firefoxun işime yarayan eklenti hikayesi olmasa operadan şaşmam. Chipi hiç kafaya takmam. Vista içinde en başlarda süper yorumları gelmişti hele bir durun bitti diyince ne verecek elimize microsoft bakalım. XP den daha stabil çalışması biraz zor arkadaşım hele bu durumdayken. Sen kullan 1 ay bunu, sonra xp ye geç arada fark var mı yok mu bana anlatıver bi zahmet. Ekran yollamayı unutma xp de olay budur laptopumda diye. eşit şartları sağlamak da sana kalmış yani en güncel driverlarla kullan xp inide. Laptop kapsama alanımda olsa ben de denerim fakkat başka şehirde şu an.

Puahaha screen shotı sonradan eklemişsin de win7 nin vistadan geliştirme olduğunu herkes söylüyor. vista ise xp ile alakasız bir yapı ile inşa edilmiş bunu da herkes biliyorr. Xp kullanamayana win7 tabi iyi gelirr. Heç güleceğim yoktu :D
En son ibanez tarafından 29 May 2009, 05:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
HERZLOS
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen HERZLOS »

Vista ve win 7 çıkmadan önce ne kullanıyordum acaba ? xp kullanmayana win 7 iyi geliyormuş valla benimde hic güleceğim yoktu :D
Kullanıcı avatarı
Laneth
Gigabyte1
Gigabyte1

Mesaj gönderen Laneth »

şu an yaptığınız tartışmanın ayınısı Win 2000 çıktığında da yapılıyormuş

sadece isimlerin yerlerini değiştirin

Win 7 :arrow: Win 2000
Vista :arrow: ME
XP :arrow: 98

Peki tatışma nasıl bitmiş?
2 yıl boyunca 98 mi, 2000 mi diye millet birbirini yerken :mrgreen: Microsoft XP'yi çıkarmış
Ortada ne 98, ne de 2000 kalmış
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

XP Kadar hızlı ve akıcı olması olanak dışı ama xp gibi rahat stabil akıcı çalışan bir işletim sistemi olmuş windows 7 vistayı saymıyorum bile o bir berbatlık abidesi