Vistada Word Problemi
Vistada Word Problemi
Selam arkadaşlar şuan Vista ultimate 64 bit kullanıyorum XP de kullandığım Office Word 2003 ile yazdığım bir çok yazılarım var devamına bir şeyler eklemek istediğim zaman kabul etmiyor Office Word 2007 ilede denedim aynısı ama Vistada deniyorum yazdıklarıma tekrar birşeyler ilave ediyorum problem olmuyor anladımki sistemden yani XP ninkini kabul etmiyor sadece şöyle oluyor o sayfayı kopyalayıp yeni bir sayfaya yapıştırınca oluyor oda her seferinde hem zaman hemde tabi sıkıcı oluyor varmı başına gelen veya bilen bunun bir çözümü nedir alttaki resimdeki gibi her seferindede ( Bu dosya salt okunur ) diyor kayıt yapmıyor ne yapmalıyım, Saygılar sunuyorum

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19973 kez
Re: Vistada Word Problemi
Belgenin son halini baskalarıyla paylasmadan önce, belgeyi salt okunur hale getirmek ve belgenin son halini paylastıgınız kisilerle iletisim saglamak için Son Olarak İsaretle komutunu kullanabilirsiniz. Belge son olarak isaretlendiginde yazma, düzenleme komutları ve düzeltme isaretleri devre dısı kalır; belgeyi gören kisiler istemeden belgede degisiklik yapamaz.
Tool(araclar)/Options(secenekler)/Security(Güvenlik) tab indaki Read-Only Recommended (salt okunur...) e tik konmusmu bir bak derim
ilaveten belgeyi sag tiklayip özellikler de ve salt okunur daki tik i kladirmayi dene
Tool(araclar)/Options(secenekler)/Security(Güvenlik) tab indaki Read-Only Recommended (salt okunur...) e tik konmusmu bir bak derim
ilaveten belgeyi sag tiklayip özellikler de ve salt okunur daki tik i kladirmayi dene
- velociraptor
- Yottabyte4

gereksiz alıntı nedir anlayamadım açıklarmısınız lütfen yani kusura bakmayında ben 47 yaşında birisiyim bilmiyorum ama galiba ilkokul birinci sınıf talebesi gibi eğetim göreceğiz galiba sizden kusura bakmayında bir site görevlisi olarak nasıl davranmalıyız bilmiyorum teşekkür etmektemi bir kabalık sizce insanlar deyişik kültürlerden geliyor deyişik yerlerde yörelerde yaşıyor bilmiyorum nasıl davranmalıyızki gözünüzün üzerinde kaşınız var desek suçmu olacak sizce isterseniz hepten üyeliğimi iptal edebilirsiniz diz çöküp yalvaramam kimseye benim gördüğüm terbiye bu gayet edebi ve adabındayım geçen sefer bir yanlışlık oldu diye yapmayın tehdit eder gibi ikide bir hatırladığım kadarı ile 3.4 yıla yakın bu sitedeyim kimseye bir bırakın incitmeyi kimseyle dalga geçmemişim görüyorum başkalarından dalga geçercesine verilen cevaplarıvelociraptor yazdı:birdahaki gereksiz alintinda busefer 1 hafta uzaklastima alacaksin
En son seheryeli tarafından 09 Mar 2009, 14:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4

su anda yaptigin sey, üstte yazdigimi aynen alintiliyorsun , bu gereksiz alintidir , bunu neden yapma geregi duyuyorsun , sadece cevap yazssan olmuyormu