Windows 7 download

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Cih4t
Bit
Bit

Windows 7 download

Mesaj gönderen Cih4t »

Selamlar arkadaslar, gecenlerde mailime baktım Windows 7 Special beta download linki gelmişti.
Siteye giriyorum sadece KEY Alabiliyorum downlaod bulamadım ? Downloadları kapatmıslarmı acaba? yoksa başka bir link üzerinden mi downloada açtılar dosyaları.
İlk windows 7 sürümünüde indiremedim fırsat bulamadım.
Piyasada bulunanlara güvenmiyorum açıkçası, en temizi resmi sitesinden cekmek.
Neyse fazla kafa şişirdim :mrgreen: bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. :)

kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21607 kez

Re: Windows 7 download

Mesaj gönderen velociraptor »

en son asagidaki linkte yeralan adresler üzerinden dagitim yapiliyordu :
viewtopic.php?f=49&t=52052
gel gelelim Microsoftun serverlari yogun download taleplerine dayanamayip cökünce downloadlari durdurmuslardi , o zamandan beridir ,downloada sunmadilar diye biliyorum
Cih4t
Bit
Bit

Mesaj gönderen Cih4t »

Microsofttan daha iyisi beklenmezdi zaten :? Neyse sağlık olsun belki yakın çevrede birinden bulup getirebilrim.. Aslında forumda sağlam bi yetkili olsa rapid premium hesap verebilirdim elindeki win7'yi bizimle paylaşsaydı iyi olurdu forum için.Rapid manager programıyla yarıda kesile..vs sorunlarıda olmazdı.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21607 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Cih4t yazdı:Aslında forumda sağlam bi yetkili olsa rapid premium hesap verebilirdim
saglam yetkiliden kastiniz nedir anlamadim , Rapid premium üyeligim de var windows 7 imde , ama upload ile ugrasmak istemem dogrusu
Cih4t
Bit
Bit

Mesaj gönderen Cih4t »

velociraptor yazdı:
Cih4t yazdı:Aslında forumda sağlam bi yetkili olsa rapid premium hesap verebilirdim
saglam yetkiliden kastiniz nedir anlamadim , Rapid premium üyeligim de var windows 7 imde , ama upload ile ugrasmak istemem dogrusu
Saglamdan kastım guvenilir bir forum üyemiz..