windows 7 aero peek özeeliğini kullanamıyorum
- skinnycem
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 2 kez
windows 7 aero peek özeeliğini kullanamıyorum
Görev çubuğundaki açık program ikonları tumbnailleri ve en sağdaki masaüstünü göster bölümünün üzerinde fare imlecini tuttuğunuzda masaüstündeki açık pencerelerin şeffaflaşıp etkin pencerenin açık olması gerekirken bende bu olmuyor. Ancak diğer glass ve aero özellikleri çalışır durumda. Bu ayar ve düzeltme hakkında bilgisi olan var mı?
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Re: windows 7 aero peek özeeliğini kullanamıyorum
herhangi bir programla pc yi optimize ettin mi durduk yeremi bu hale geldi olmaması lasımdı
- skinnycem
- Kilobyte4

Evet optimize ettim ama laptop özellikleri çok kuvvetli olduğundan görsel hiçbir ayardan kısıtlama yapmadım.
- serwo
- Byte1

optimize edince o dediğin oluyor.. hepsini fulle düzeliyor o zaman.. ilk kutucuk devreye sokar..2.kutucuk fadeout yaptırır.2side işaretli olsa da yeter..ama madem ekran kartın el veriyor.bnm gibi kullan.

- skinnycem
- Kilobyte4

Serwo dediklerin doğru. Bende o iki kutucukta tıklıydı. UAC deki korumayı bir seviye yükseltmem gerekiyormuş. Bende problem olan konu UAC nın OFF olmasından kaynaklanıyormuş. Bir kademe yükseltip tekrar başlattım ve oldu. İlgilenenlere teşekkürler ederim.
- Quarentina
- Kilobyte3

hasan pc'me format atmayı ve qüzel bi sistem kurmayı düşünüyorum windows 7 de wista gibi ramden çalma yavaş çalışma bazı programlarda çalışmama vs.. gibi sorunlar yaratıyormu? ve bunlar yoksa sağlam bir link atabilirmisin rica etsem :)
- Laneth
- Gigabyte1

viewtopic.php?p=206078#p206078Bende problem olan konu UAC nın OFF olmasından kaynaklanıyormuş.
- serwo
- Byte1

bende uac OFF dur.ama uac de bir değişiklik yapıldığında haliyle restart istiyor..vista manager 2.03 ile bende optimizasyon yapmıştım (uac hep kapalı).senin dediğin problemle karşılaştım.sonra dediğim kutucuklara tık koydum oldu..restart filanda atmadım..uac nin kapalı olması sanırım şu an sadece windows gadget ların çalışmamasını sağlıyor..yahoo widget kullandığım için bana pek dert olmuyor.ben uac nin kapalı olması taraftarıyım..
herkese kolay gelsin..
herkese kolay gelsin..
- skinnycem
- Kilobyte4

Bu ayarı yaptığım halde gadgetlar halen çalışmıyor !! ( UAC kapalı )Laneth yazdı:viewtopic.php?p=206078#p206078Bende problem olan konu UAC nın OFF olmasından kaynaklanıyormuş.
- serwo
- Byte1

gadget ların çalışması için uac yi bi tık yukarı al..yeniden başlat.o zaman çalışır