Burası Bilgisayar Forumudur. başka bir şey değil.

Forumla ilgili güncel duyuru ve uyarıları burada bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
editci
Megabyte2
Megabyte2

Burası Bilgisayar Forumudur. başka bir şey değil.

Mesaj gönderen editci »

Değerli arkadaşlar.
Burası bir bilgisayar forumudur. tamamıyla ve tüm birimleriyle bilgisayar üzerine adanmış platform olarak yer almaktadır. bunların haricindeki tüm yazılar, kişisel düşünceler kişilerin kendini bağlar. kişisel düşünceler zaman zaman kişilerin egolarını tatmin etmek için intikam almaya çalışırcasına vermiş olduğu gayretleri hoş görmüyorum. demokratiklikten bahseden bir takım arkadaşlar konuşma esnasında tüm düşüncelere saygı duyduğunu belirtirken şu anda görülüyor ki bunların bu açıklamaları tamamıyle samimiyetsizliktir.

bu gibi girişimler hiç bir zaman sonuç vermeyeceği gibi forumda bulunan tüm insanların bilgi almaya çalışmasını engellemek gibi bir saygısızlığıa imza atmaktadırlar. tüm üyeler bunun bilincindedir.

bu insanların bir çoğu bilinmekle birlikte kim olduklarını araştırmak gibi gereksiz işlemlere girişilmeyecektir. insan önce kendine saygı duyar, kendisine saygı duymayan kişinin saygısına kimsenin ihtiyacı yoktur. çünkü kendisine yardım edemeyen kişiden kimse yardım beklemez.

bu tip girişimlerde bulunan kişileri üyeler kendi aralarında değelerlendirip gerekli düşünceye sahip oluyorlar kimse dert etmesin.

buradan ayrılırken sarfedilen sözleri değerli üyeler aynen kendisine iade ediyorlar.

paylaşımcı ruhu taşıyan sağlam fikirli tüm üyelerimize başarılar dilerim.

saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Re: Burası Bilgisayar Forumudur. başka bir şey değil.

Mesaj gönderen AykutT »

Forum üyeliği ile siyasi örgüt üyeliği arasındaki farkı idrak edemeyen, türlü nedenlerle forumu bırakmak için siyasi düşünceleri bahane olarak ileri süren, fikirlerini savunamayacak kadar aciz durumda kalıp çekip giden arkadaşlarımıza selam olsun.
Kullanıcı avatarı
ney_bey
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen ney_bey »

forum da

siyasi görüşleri çok farklı insanlar var ,olmalıda

siyaset , pc bilgi paylaşım platformu

ikisini birbirinden ayırmak lazım
Kullanıcı avatarı
DreamcatcheR
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen DreamcatcheR »

insan önce kendine saygı duyar, kendisine saygı duymayan kişinin saygısına kimsenin ihtiyacı yoktur. çünkü kendisine yardım edemeyen kişiden kimse yardım beklemez.
Çok doğru söylemişsiniz
Siyaset ile PC'yi birbiriyle karıştaracak kadar düşüncesiz bir toplum olmadığımızı düşünüyorum
Uyarı için teşekkürler.

“Duyuru ve Uyarılar (Foruma üyelik)” sayfasına dön