Legal xp kullansak sorunumuz ortadan kalkar mı

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Legal xp kullansak sorunumuz ortadan kalkar mı

Mesaj gönderen loveme »

Legal xp ile illegal xp arasındaki fark nedir?Şuan xp satışı devam ediyor mu?Fiyatlarını nereden ve nasıl takip ederiz.Birden fazla xp kullanıyorsanız bunun için ek lisans ücreti ne kadar ödeniyor?Legal xp tavsiye eder misiniz?
Teknoloji arttıkça ve yeni işletim sistemleri çıkmaları sorunları daha çok arttırıyor.Yeni çıkan programlar eksik oluyor ve henüz kullandığımız program ve donanımlara uyum sağlamıyorlar.O nedenle hangi işletim sistemi olursa olsun her şeyi ile birlikte çözümlerinin ve sorunlarınında günümüz teknolojisine göre uyarlanmalı ve amaç kar değil teknolojiyi halka tanıtma ve geliştirme olmalıdır şeklinde düşünüyorum.
teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Laneth
Gigabyte1
Gigabyte1

Re: Legal xp kullansak sorunumuz ortadan kalkar mı

Mesaj gönderen Laneth »

Legal xp tavsiye eder misiniz?
sordum.com olarak, öncelik olarak, sizlere tavsiyemiz orijinal ürünler kullanmanızdır

+ Buradan indirdiğiniz yazılımlar vb. ile ilgili tüm sorumluluk sizlere aittir

Legal xp ile illegal xp arasındaki fark nedir?

Orijinal Microsoft yazılımı kullanmanın faydaları:

Günceldir. Orijinal Windows ve Office kullandığınızda, Microsoft tarafından sağlanan tüm güncelleştirmelere erişiminiz olacağından, bilgisayarınızın gereksinim duyduğunuz ve beklediğiniz tüm özelliklerle güncel olduğu için içiniz de rahat olacaktır.

Destek hizmetlerine erişiminiz olur. Yalnızca orijinal Windows ve Office kullanıcıları gerektiğinde sorun gidermek için Microsoft destek hizmetlerine erişebilir.

Beklentileriniz karşılanır. Orijinal Microsoft yazılımları Microsoft tarafından sağlanan belgeler, bileşenler ve özelliklerle birlikte gelir ve yetkisiz programlar içermez.

Dolandırıcılık risklerine karşı koruma. Araştırmalar, sahte yazılım satın alanların ve kullananların virüsler ve casus yazılımlar gibi güvenlik riskleriyle karşı karşıya kaldığını göstermektedir. Orijinal Microsoft yazılımları satın alıp kullanarak bu risklere karşı daha iyi korunabilirsiniz.

Daha ayrıntılı bilgi için,

Kod: Tümünü seç

http://www.microsoft.com/genuine/downloads/FAQ.aspx?displaylang=tr&sGuid=90512a7c-8894-4a8b-acf0-085f1a5e3bff