Mükemmel İş Çıkarmış Microsoft(Kripteksin İncelemesi)

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Re: Mükemmel İş Çıkarmış Microsoft(Kripteksin İncelemesi)

Mesaj gönderen Kripteks® »

Laneth yazdı:MS Office yüklü mü veya yüklemeyi düşünüyor musun?
Spyware Doctor ve Malwerbytes Anti Malware de Sorunsuz kuruldu ve çalışıyor real time korumada da sorun yok....

office i deneyeceğim....sonucu yazarım
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

office bende yüklü çalışıyor... arkadaşlar vistada sorunsuz çalışan herşey bundada çalışıyor.... :idea:
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

MS Office 2007 Enterprise SP1 Tr yüklendi ilaçladım da full oldu sorunsuz çalışıyor:...

Resim
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

5 gündür test ediyorum ve büyük bir zevkle de kullandım beta olmasına rağmen herkeze şiddetle tavsiye ederim işte sistemimin son hali ve cpu raM KULLANIM DETAYLARI

Resim
Kullanıcı avatarı
xd3m3x
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen xd3m3x »

çok güzel vede hoş görünür ( özelliklede masa üstü :) yalnız sata driverli laptoplarda nasıl yapacağız tanıyacak mı çun ku benim laptop vista idi hiç kullanmadan direk xp yaptım, windows 7 uyacak mı sorunsuz ?? drevirleri
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19838 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

benim laptopta vistali gelmisti ve bende xp ye cevirmistim , isin güzel tarafi , ne driver gerekiyor nede baska birsey , herseyi otomatik taniyor (en azindan bendeki laptopta o sekilde oldu)
Kullanıcı avatarı
xd3m3x
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen xd3m3x »

velociraptor yazdı:benim laptopta vistali gelmisti ve bende xp ye cevirmistim , isin güzel tarafi , ne driver gerekiyor nede baska birsey , herseyi otomatik taniyor (en azindan bendeki laptopta o sekilde oldu)
valla cok iyi o zaman benım laptop hp pavilion sorun cıkmaza yüklerim :)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

bir sorun cikacagini sanmiyorum
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

vista ya karsi biri olarak windows 7 beta denemelerimde Microsoftun bu isi kotardigi kanisina vardim , 1 GB ramli laptopum xp calisiyormus gibi rahatti , sistem kaynak kullanimi vistaya göre önemli ölcüde düsürülmüs , acilis hizinda gözle görülür bir iyilesme var , ayrica hemen dikat ceken diger bir özellik ise ; Mesela xp de Nod32 acilista askida kalir ve biraz bekledikten sonra Pc de islem yapabilirsiniz , ayni nod32 Windows 7 de acilista görünmüyor bile ve Pc acilir acilmaz oldukca rahat sekilde islem yapabiliyorsunuz , hosuma gitmeyen birsey klasik start menü olmayisi idi , umarim nihai sürüme bu özelligi koyarlar , neyse sözü uzatmadan söyleyecek olursam:
Xp : sanirim teknolojisi eskimeye baslamis
Vista : sakin kullanmayin hemen cöpe atin
Windows 7 : sasirtici , sanirim kalici olacak (beta hali bile tavsiyemdir)
Kullanıcı avatarı
serwo
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen serwo »

Hocam NOd32 de birşeyin farkına vardınız mı ? eskiden virüs bulduğunda sağda kutuda bilgilendirmesi çıkardı.. windows 7 beta sürümünde hiçbi uyarı çıkmmıyor.nod32 real time olarak düzenli çalışıyor..ancak temizlediği bulduğu yada karantinaya aldığı virüsleri göstermio bilgilendirmiyor..ancak içine girdiğimizde görüoruzz.yani çalışıor ama sağda kutucuk olarak bilgilendirme yapmıyor.. masaüstü dediğiniz gibi aynen açılıo.süper bi biçimde..hızlı başlat sekmesine kesinlikle ihtiyaç war.lakin burda bir kaç açıklama aynı işlevi eklememizi sağladı..saolsun bu bilgiyi yazan arkadaşlarada.şu an için memnunum bende..sürekli bişeyler deniorum.karşıma hatalar çıktıkça bende yazacağım.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

masaüstün ilginç hehe yahoo sidebar fena görünmüyor ancak win 7 yi vistadan ayıran önemli özellik bağımsız sidebar başlangıç hızlı ram kullanımı harika çok görünse bile moralinizi bozmayın asllında rami kullanmıyor başlat menüsünün hızı süper harddisk içinde gezinme sistem kapanışı işleyişi açılışı boot performansı yenilenen programlar araçlar fevkelade

nihai sürüm bizlere çok sevdiğimiz xp yi unutturacağa benziyor

tabi bunun tek bir yolu var oyunların xp rahatlığında çalışması açıkcası benim bu konuda win 7 den pek umudum yok yada vista da fobi yaptı bende oyunlar konusunda xp kadar rahat olacağımızı sanmıyorum hala
Kullanıcı avatarı
serwo
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen serwo »

bir kaç oyun denemesi yaptım.. vistadan çok çok daha iyi sonuç aldığımı belirteyim..xp ile aynı gibi..hatta 50mb lik küçük satranç oyunum wardı..vistada çalıştırdığımda oyuna giriordu fakat menülerde bi düzensizlik oluodu..oyun problem yaratıodu..XP de gayet güzel çalışıodu..oyunu bide win 7 de kurdum denedim..xp gibi aynı uyumda çalıştı..
most wanted da aynı xp deki gibi aynı hızda iyi çalıştı..oyuna girişler windows 7 de çok hızlı..yani sistemde sanki xp kullanıomuşum hazzı verio bana..vistadan sonra cidden ilaç gibi geldi..yani beta değil sanki full sürüm gibi kullanıyoruz.. :)
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

teşekkürler oyunlar hakkında yazdıkların için vista fiyaskoydu insanları bir güzel kazıkladı microsoft
Kullanıcı avatarı
skinnycem
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 2 kez

Mesaj gönderen skinnycem »

Oğlum dün gece call of duty 5 i korkarak yükledi. Ancak çok rahat oynandığını görünce o da şaştı. Bende izledim biraz. Oyunun grafikleri ağır olmasına rağmen makinanın gücüne ve ekran kartının özelliklerine uygun bir tercih ayarı yapılırsa windows 7 hiçbir şekilde bir zorluk çıkartmıyor kullanıcısınsa.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

insanin aklina hemen su geliyor degilmi: Madem win 7 de bu yapilabildi vista neydi ozaman ?