Bazı forumlardaki saçma olay
- editci
- Megabyte2

Bazı forumlardaki saçma olay
bazı forumlarda geziniyorsun foruma giriyorsun bir şey lazım oldu indireceksin. alsana aşağıdaki gibi bir cevap:
Gizli Alan Içerigin Gözükmesi Için Lütfen Cevap Yazain Yada Üye Olun :
Gizli icerik;
Burayi Goruntuluye bilmek icin mesaj yazmalisiniz
Üyeliginiz ve katiliminiz bizim için çok önemli! Sizden sadece kisa bir cümle istiyoruz! Bu kismi görüntüleyebilmek için lütfen üye olup, konuya cevap yaziniz.
bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. böyle saçmalık olurmu? üyelik istersin o ayrı fakat üye olarak girdin, hoşuna giden bir program oldu indirmek için senden bir mesaj istiyor. iyi de be adam ne yazayım oraya. progrmaı kullanmadım ki yorum yazayım. resmen diyor ki gel de saçmala. :!:
Gizli Alan Içerigin Gözükmesi Için Lütfen Cevap Yazain Yada Üye Olun :
Gizli icerik;
Burayi Goruntuluye bilmek icin mesaj yazmalisiniz
Üyeliginiz ve katiliminiz bizim için çok önemli! Sizden sadece kisa bir cümle istiyoruz! Bu kismi görüntüleyebilmek için lütfen üye olup, konuya cevap yaziniz.
bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. böyle saçmalık olurmu? üyelik istersin o ayrı fakat üye olarak girdin, hoşuna giden bir program oldu indirmek için senden bir mesaj istiyor. iyi de be adam ne yazayım oraya. progrmaı kullanmadım ki yorum yazayım. resmen diyor ki gel de saçmala. :!:
Re: Bazı forumlardaki saçma olay
Üyelerimizin bayıla bayıla anlattığı, kurulmasında ısrar ettiği teşekkür modülü de buna benzer birşey. Teşekkür etmeden linkleri göremiyorsun. Aynı bokun laciverti anlayacağınız.
- uçs
- Petabyte3

hahaha hahaha hahahaAykutT yazdı:Üyelerimizin bayıla bayıla anlattığı, kurulmasında ısrar ettiği teşekkür modülü de buna benzer birşey. Teşekkür etmeden linkleri göremiyorsun. Aynı bokun laciverti anlayacağınız.
- Unde®minE
- Kilobyte1

bir örnek,ve sık sık karşılaşılan bir olay,bu tip sitelerden her gün mutlaka saçma cevap yazdığı için birkaç üye banlanır :wink:

- Unde®minE
- Kilobyte1

- hsnclk
- Byte3

- İletişim:
Bu olay sadece boş iş başka birşey değil.. hele birde link ölüyse user sövmesinde ne yapsın :D
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
nefret ederim bu tarz forumlardan ancak hergün forumlar da gezdiğimiz ve yeni forumlar keşfettiğimiz için bazen bizlerde bu saçmalıklara alet oluyoruz
şunu bilir şunu söylerim
türkiye de
sordum.com gibi bir forum yok kim nederse desin
gerek aile ortamı gerek paylaşım ruhu gerek yardımlaşma isteği gerek yapılan isteklerin karşılıksız bırakılmaması ve gün içinde hatta saati içinde üyelere karşılık verilmesi.......
farkımız ortada sanırım velociraptor bir teşekkürü daha hakediyor bizleri sordum.com a bağladığı için böyle bir site yarattığı ve içini değerli bilgilerle doldurduğu için... :| :| :|
şunu bilir şunu söylerim
türkiye de
sordum.com gibi bir forum yok kim nederse desin
gerek aile ortamı gerek paylaşım ruhu gerek yardımlaşma isteği gerek yapılan isteklerin karşılıksız bırakılmaması ve gün içinde hatta saati içinde üyelere karşılık verilmesi.......
farkımız ortada sanırım velociraptor bir teşekkürü daha hakediyor bizleri sordum.com a bağladığı için böyle bir site yarattığı ve içini değerli bilgilerle doldurduğu için... :| :| :|
- N2O
- Megabyte2

böyle durumlarda http://www.bugmenot.com 'a girerim forumda bir hesap şifresi öğrenirim istediğimi indirip cevaba da kullanıcı adı ve şifresini yazarım... altınada bir kaç kötü söz.... ne yapayım dayanamıyorum
En son N2O tarafından 20 Oca 2009, 10:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bugmenot.com nedir? belki işimize yarar.
------------------------------------------
öğrendim,sağol dehşet birşey,artık kullanırım :D
------------------------------------------
öğrendim,sağol dehşet birşey,artık kullanırım :D
- Unde®minE
- Kilobyte1

Harika
aklıma ilk gelen şey facebook oldu malum zaten olmayacağını bildiğim için sallama olarak facebook.com.tr yazdım bir sürü çıktı
Bir tanesi süperdi :
Username : emel 11B
Password : seniseviyorum
Username : emel 11B
Password : seniseviyorum
- diceratops
- Megabyte3

iyi fikir deneyeceğim :D :DUnde®berK yazdı:böyle durumlarda http://www.bugmenot.com 'a girerim forumda bir hesap şifresi öğrenirim istediğimi indirip cevaba da kullanıcı adı ve şifresini yazarım... altınada bir kaç kötü söz.... ne yapayım dayanamıyorum
- OneSelf
- Kilobyte1

,
,
,
:!: Mesaj, şikayet üzerine editlenmiştir :!:
Laneth
,
,
:!: Mesaj, şikayet üzerine editlenmiştir :!:
Laneth
En son OneSelf tarafından 20 Oca 2009, 18:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Unde®minE
- Kilobyte1

- drog_1
- Megabyte3

bir de sordum'u deneyin
bu siteye üye olanların ciddiyetini gösterir
oraya yüklenmeden arayıp bulmaz
sadece verilenleri paylaşır...
bu siteye üye olanların ciddiyetini gösterir
oraya yüklenmeden arayıp bulmaz
sadece verilenleri paylaşır...