kendim modifiyeli xp nasıl yapabilirim

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3
Teşekkür etti: 27 kez

kendim modifiyeli xp nasıl yapabilirim

Mesaj gönderen tasiyici »

sevgili arkadaşlarım abilerim adminim ve değerli modlarım ben bir modifiyeli xp cd yapmak istiyorum
yani xp cd cd rom a taktığımda formattan sonra her şeyini kendi kursun istiyorum xp cd ne sp2 ve sp3 ü entegre etmeyi öğrendim tarkan abi sayesinde ama pc min driverlerini ekleyemedim onları xp cd nasıl entegre ederim 2. cisi internet expoler 6 yı 7 ye çeviremedim tema yükleyemedim ve en çok kullandığım programları xp cd eklemek istiyorum mamalarıda otomatik girmesin ne yapmalıyım hangi programlardan yararlanırım yardımlarınızı bekliyorum görüntülü anlatım bulursanız ekleyebilirmisiniz acaba
MODEST
Bit
Bit

Re: kendim modifiyeli xp nasıl yapabilirim

Mesaj gönderen MODEST »

nlite veya RVM_Integrator_ ile sürücüleri entegre edeceksin,son güncelleme paketinide indirip(( NR SP3-Sonrası Güncelleme Paketi v2.0.4)entegre edeceksin e7 entegre edecen.googlda araştırsan bunları nasıl yapacağını izah eden sayısız site bulursun..temaları değiştirisin istersen vista görüntüsünde yaparsın,az araştırınca yapabilirsin...direk googledan arayarak istediğini uygulayacak,öğrenecek siteler çok...kendim şahsen öyle öğrendim...buradan fikir edine bilirsin mesala http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=5120
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3
Teşekkür etti: 27 kez

Re: kendim modifiyeli xp nasıl yapabilirim

Mesaj gönderen tasiyici »

yorum için sağol