Sadece bir öneri
- Unde®minE
- Kilobyte1

Re: Sadece bir öneri
bence de bu tür konular için off topic yeterli.. siyasette çıkan tartışma sporda da çıkıyor..filanca takımın şu kadar taraftarı var,filan takım şu sırada biz sizi yendik cümleten geçmiş olsun falan böyle laflar geliyor.ben de olumsuz bakanlardanım..spor yerine daha yararlı başlıklar açılabilir bence ama forumun bu hali daha iyidir..
- editci
- Megabyte2

teşekkürler arkadaşlar.
buna ek olarak bu iki konuda uyumu sağlamanın bir yolu ise bir tarafın alttan almasına bağlıdır. aksi takdirde. herkes kendi düşüncesine methiyeler dizecektir. oysa bu bir zaaftır. aklın yolu birdir denir fakat doğru nerde ve doğruyu kim bulup karşı tarafı ikna edecek.
buna ek olarak bu iki konuda uyumu sağlamanın bir yolu ise bir tarafın alttan almasına bağlıdır. aksi takdirde. herkes kendi düşüncesine methiyeler dizecektir. oysa bu bir zaaftır. aklın yolu birdir denir fakat doğru nerde ve doğruyu kim bulup karşı tarafı ikna edecek.
-
SEPTİK
- Byte1

İkisi de aynıdır anlayana.romeo_1905 yazdı:ikisi çok ayrı ve farklı şeyler lütfen karıştırmaSEPTİK yazdı:https://www.sordum.net
PC-Bilgi Paylasim Forumu
Fitbola karşıyım. Bu forumu sadeliği ve konusuna olan hakimiyeti ve de düzeni nedeniyle seçtim. Ben Kullanıcı oalrak karşıyım böyle bir bölüm açılmasına. Diğer forumlarda ki kullanımını herkes biliyordur. 2 konu hakkında konuşacak insan çoktur ; Fitbol ve +18. İkisi de bu forum için gereksiz.
Evet biliyorum Fitbol diye yazılmıyor..