Explorer.exe Virüsü
Explorer.exe Virüsü
explorer.exe virüsü;
explorer.exe vürüsü benim mantıgımla klasörlerin tarayıcı kaynaklarını siliyor ve klasörler gözükmüyor.
virüsün islevi ise;
virüs herhangi bir virüs programı tarafından bulunuyor ve virüs prog. virüsü silerken virüsle beraber klasörün tarayıcı kaynaklarınıda silerek klasörün gözünmez kılıyor...
bunkorkuyla virüs programı kuramıyorum C yi formatladım ama D ve E hddlerin de virüs hala var Uzmanlar <Çözüm Nedir
??
explorer.exe vürüsü benim mantıgımla klasörlerin tarayıcı kaynaklarını siliyor ve klasörler gözükmüyor.
virüsün islevi ise;
virüs herhangi bir virüs programı tarafından bulunuyor ve virüs prog. virüsü silerken virüsle beraber klasörün tarayıcı kaynaklarınıda silerek klasörün gözünmez kılıyor...
bunkorkuyla virüs programı kuramıyorum C yi formatladım ama D ve E hddlerin de virüs hala var Uzmanlar <Çözüm Nedir
??
- Laneth
- Gigabyte1

Nod32 2.7 galiba, degistirmeni öneririm
Tarama için
Tarama için
Kod: Tümünü seç
http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/Laneth & Modestus ark. güvenli modda aneth ark. verdigi linkteki kaspersky toolsu indirdim.
Güvenli modda tarama yaptırdım 2 saat sürecinde sonuca baktıgım da pcde ne kadar klasör varsa exeleriyle beraber virüs olarak buldu.
Çözüm için mantık bulamıyorum
Bu demek oluyor ki arsivimin yedeksiz silinmesi demek.
Bu Virüsü baska bi pcye bulastırdım ve tamamen fırmat attım giden virüslü dosyları Veri kurtarma progamı ile geri kurtardıgım da (sadece tek klasör de) virüs hala mevcuttu...
Güvenli modda tarama yaptırdım 2 saat sürecinde sonuca baktıgım da pcde ne kadar klasör varsa exeleriyle beraber virüs olarak buldu.
Çözüm için mantık bulamıyorum
Bu demek oluyor ki arsivimin yedeksiz silinmesi demek.
Bu Virüsü baska bi pcye bulastırdım ve tamamen fırmat attım giden virüslü dosyları Veri kurtarma progamı ile geri kurtardıgım da (sadece tek klasör de) virüs hala mevcuttu...
- kingsaygin
- Editör

- İletişim:
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
Görev Yöneticisini Aç
Menüden: Dosya / Yeni Görev (Çalıstır...)'ı seç
Gelen kutuya explorer.exe yaz ve enter. Masaüstü açıldı. Ancak her açılısta bunu yapmak istemeyecegin için bunu otomatik yapmak gerekli.
-C:\Windows\ klasörüne git.
-explorer.exe yi bul (İki tane explorer olacaktır, Bilgisayarım simgeli olandan bahsediyorum)
-Üzerine sag tıkla / Gönder / Masaüstü (Kısayol Olustur)
-Masaüstüne gel Bu kısayolun üzerine sag tıkla / Kes
-Baslat / Tüm Programlar buradaki Baslangıç'a sagtıkla ve AÇ
-Masaüstünden kestigin kısayol dosyasını buraya yapıstır ve pencereyi kapat. Windows'u yeniden baslat.
Menüden: Dosya / Yeni Görev (Çalıstır...)'ı seç
Gelen kutuya explorer.exe yaz ve enter. Masaüstü açıldı. Ancak her açılısta bunu yapmak istemeyecegin için bunu otomatik yapmak gerekli.
-C:\Windows\ klasörüne git.
-explorer.exe yi bul (İki tane explorer olacaktır, Bilgisayarım simgeli olandan bahsediyorum)
-Üzerine sag tıkla / Gönder / Masaüstü (Kısayol Olustur)
-Masaüstüne gel Bu kısayolun üzerine sag tıkla / Kes
-Baslat / Tüm Programlar buradaki Baslangıç'a sagtıkla ve AÇ
-Masaüstünden kestigin kısayol dosyasını buraya yapıstır ve pencereyi kapat. Windows'u yeniden baslat.
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim: