bilgisayar dvd yakmiyor
-
dede12
- Bit

bilgisayar dvd yakmiyor
bilgisayarim cd yakiyor ama dvd sorun var yakmiyor?
lütfen yardimci olurmusunuz.
-
dede12
- Bit

- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
Bende bir ara olmustu. yazıdırıyordum yazıyor gibi yapıyordu ama cd bos sonra neronun bendeki degisik bir sürümünü kurdum sorunum düzelti. olmaz ise neronu bir güncelle...
Portable Nero 8.3.6.0 Türkçe/ingilizce
Portable Nero 8.3.6.0 Türkçe/ingilizce
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/132841160/P._Nero_Burning_Rom_Tr_by_yerdenizden.exeEdit: Lanethvelociraptor yazdı:Degerli arkadaslar , Foruma bir link vereceginiz zaman lütfen
[ code ] Link [ /code ] arasinda veriniz , Bu sekilde verilmesinin forumun gelecegi acisindan önemi büyüktür, tesekür ederim
- editci
- Megabyte2

combo diye tabir ettigim aygıtlar CD veya DVDleri sürücüelre yerlestirdigimizde seçenekleri ona göre belirliyor. yani cd koyup yazdırmak istediginizde yazdır seçenegi çıkıyor fakat maalesef DVD koydugunuzda yazdur (Burn) seçenegi çıkmıyor. bir ara denemistim böyleydi.
bu arada sevgili arkadasım elindeki dvdlerin haricinde herhangi bir dvd alıp denermisin yazacakmı diye?
bu arada bilgisayarını en son ne zaman formatladın. hangi programlar yüklü bunları belirtebilirsin belki daha ayrıntılı bilgi verilebilir.
bu arada sevgili arkadasım elindeki dvdlerin haricinde herhangi bir dvd alıp denermisin yazacakmı diye?
bu arada bilgisayarını en son ne zaman formatladın. hangi programlar yüklü bunları belirtebilirsin belki daha ayrıntılı bilgi verilebilir.
-
dede12
- Bit

Re: bilgisayar dvd yakmiyor
arkadaslar sorun devam ediyordede12 yazdı:bilgisayarim cd yakiyor ama dvd sorun var yakmiyor?
bir türlü olmuyor, bos dvd özeliklerde dolu gösteriyor.
lütfen bir cözümü yokmu?
sorunu formatmi cözer baska ihtimali yokmu?
Re: bilgisayar dvd yakmiyor
Aynı sorunu bende yasadım. DVD in LG markamı?dede12 yazdı:arkadaslar sorun devam ediyordede12 yazdı:bilgisayarim cd yakiyor ama dvd sorun var yakmiyor?
bir türlü olmuyor, bos dvd özeliklerde dolu gösteriyor.
lütfen bir cözümü yokmu?
sorunu formatmi cözer baska ihtimali yokmu?
Eger evet ise Format at ya da daha sistemi yeni kurulmus bir bilgisayarda dene orda da aynısı olursa garantili ise servise gönder durumu anlat ve dolu olan ama bos olan DVD yi de gönder
büyük bir ihtimal yenisini verirler.. (geçen sene ben yolladım bana geri özellik bakımından bir üsttü modelini verdiler)
Aslında DVD yazıyordur ve DVD doludur. ama CD/DVD sonladırılmaz ise içerigi okunmaz.dede12 yazdı:bir türlü olmuyor, bos dvd özeliklerde dolu gösteriyor.
Senin yazıcın belki DVD için sonladırma (Finalization, Kapanıs metini) yapamıyordur.
Bununda kesin isletim sistemi mi yoksa DVD yazıcında mı oldugu anlamak için saglıklı bir sistemde dene...