nihayet beni anlayan birisi çıktı.modestus yazdı:daddy_cool 2.5" Harici Laptop Hardiskinden bahsediyor,ben servise giderken kullanıyorum,adaptöre gerek olmadan tek kabloyla uusb den çalısır,yapısı geregi darbelere daha dayanıklıdır,masadan yere düstü banamısın demedi.
normal harici harddisk 3.5''dir bunu tasımak eziyettir,gittigin yerde 220 v.bulmak zorundasın,darbe gördügünde hemen hata vermeye baslar.
harici disk için öneri
- daddy_cool
- Megabyte3

- editci
- Megabyte2

modeli kafana fazla takma western digital kullanıyorum sorun görmedim.
7300 rpm dönüs hızı olsun. yada arastırıp saniyede kaç mb yazabildigine bakabilirsin almadan.
bu tür HD ler genelde darbelere dayanlklı degildir. darbe aldıgında içindeki dosya ve dosyaları okuyamayabiliyor. içindeki dosyaları okuyamadıgında low format atılması icab edebiliyor. scandiskte ise yarayamayabiliyor.
bazı HDlerin çevresinde koruyucu lastik var darbe için.
7300 rpm dönüs hızı olsun. yada arastırıp saniyede kaç mb yazabildigine bakabilirsin almadan.
bu tür HD ler genelde darbelere dayanlklı degildir. darbe aldıgında içindeki dosya ve dosyaları okuyamayabiliyor. içindeki dosyaları okuyamadıgında low format atılması icab edebiliyor. scandiskte ise yarayamayabiliyor.
bazı HDlerin çevresinde koruyucu lastik var darbe için.