XP de MS-DOS tan Format olmuyor yardım lütfen
- editci
- Megabyte2

hangi isletim sistemini yüklerserni yükleyin. öncelikle BIOS'tan baslatma sırası olarak CD veya DVD sürücünüz önde olmalı. yani birinci olarak CD seçilmeli. bu durumda yükleme CD'sini koydugunuzda otomatik olarak CD'den baslayacak ve artık birim C'yi aktif olarak göremeyecek. format isini yükleme cd si otomatik yapar. siz neden elle yapıyordunuz ki. pardus ta da aynı XP'de de yükleme aynı mantıkla isler sadece arayüzleri birazcık degisiktir.
pardus yüklemedim ama edindigim bilgiler. yaklasık olarak XP'nün tüm islemleri var gibi XP gibi olması beklenemez çünkü xp bu zaman gelinceye kadar ne evrimler geçirdi ahlen de evrim geçirmeye devam ediyor. pardus yenidir ve türk malıdır. onunu için destek verilmeli diye düsünüyorum. ilk fırsatta sistemlerimin birinde kurup denemeyi düsünüyorum.
kolay gelsin.
pardus yüklemedim ama edindigim bilgiler. yaklasık olarak XP'nün tüm islemleri var gibi XP gibi olması beklenemez çünkü xp bu zaman gelinceye kadar ne evrimler geçirdi ahlen de evrim geçirmeye devam ediyor. pardus yenidir ve türk malıdır. onunu için destek verilmeli diye düsünüyorum. ilk fırsatta sistemlerimin birinde kurup denemeyi düsünüyorum.
kolay gelsin.