Çözüm Frekansında Sezon Finali
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19832 kez
- velociraptor
- Yottabyte4

- editci
- Megabyte2

- N2O
- Megabyte2

- velociraptor
- Yottabyte4

son yayınınızı bastan sona izledim,tebrikler,tebrikler.
katılmayı çok isterdim fakat ben biraz heyecenlıyım,ama bundan sonra elimden geldigince klavyemle katılıcam.
uçsyide ayrıca tebrik ederim sesi delikanlı gibi maasallah,kıskandım dogrusu,
sesin gidip gelmesi ve parazit yapmasının haricinde çok iyiydiniz.[img]http://www.loadtr.com/k-57249-alkıs.gif[/img]
katılmayı çok isterdim fakat ben biraz heyecenlıyım,ama bundan sonra elimden geldigince klavyemle katılıcam.
uçsyide ayrıca tebrik ederim sesi delikanlı gibi maasallah,kıskandım dogrusu,
sesin gidip gelmesi ve parazit yapmasının haricinde çok iyiydiniz.[img]http://www.loadtr.com/k-57249-alkıs.gif[/img]
- daddy_cool
- Megabyte3

Fotograf ve video koymanız güzel olmus.böylece sizleri de; o hep sadece sesinizi duydugumuz sizleri de daha yakından tanımıs olduk.
İleriki programlarda umarım hepbirlikte programı daha iyiye,daha ileriye götürürüz.
Bu arada Eyüp abi söylemeden geçemiyecem bu kadar yakısıklı oldugunu da tahmin etmiyordum açıkçası.(Karanlık fotoya ısık getirmissin :D)
İleriki programlarda umarım hepbirlikte programı daha iyiye,daha ileriye götürürüz.
Bu arada Eyüp abi söylemeden geçemiyecem bu kadar yakısıklı oldugunu da tahmin etmiyordum açıkçası.(Karanlık fotoya ısık getirmissin :D)
- editci
- Megabyte2

daddy_cool yazdı:Fotograf ve video koymanız güzel olmus.böylece sizleri de; o hep sadece sesinizi duydugumuz sizleri de daha yakından tanımıs olduk.
arkadaslar ekip olarak forum olarak iyi olmaya çalıstık. yapamamıs olsaydık bile sorun olmazdı. çünkü zor bir olaya el atmıstık. yani rezil olma durumumuz yoktu. herkesin kolayca girsebilecegi bir is degildi. tekrar hepinize tesekkürler.
bu arada yakısıklıklık konusunda bir kez daha düsün derim
- daddy_cool
- Megabyte3

:D digerlerini de ayırt etmiyom canım.Onlara da haksızlık etmeyelim tabii. :D (aramızda kalsın o zaman sadece :D:D)editci yazdı:daddy_cool yazdı:Fotograf ve video koymanız güzel olmus.böylece sizleri de; o hep sadece sesinizi duydugumuz sizleri de daha yakından tanımıs olduk.
arkadaslar ekip olarak forum olarak iyi olmaya çalıstık. yapamamıs olsaydık bile sorun olmazdı. çünkü zor bir olaya el atmıstık. yani rezil olma durumumuz yoktu. herkesin kolayca girsebilecegi bir is degildi. tekrar hepinize tesekkürler.
bu arada yakısıklıklık konusunda bir kez daha düsün derim