Windows Logosu 30 kez

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Windows Logosu 30 kez

Mesaj gönderen uçs »

Arkadaslar,evdeki bu ikinci pc de iki sorun var:
1.Acılısta windows logosu 30 kez saydıktan sonra hosgeldiniz yazısı geliyor,sonra masaüstü hemen geliyor.
2.Daha önce windows defender normal calısırken,birkac gün önce ''gecersiz işlev''hatası verdi,ekle/kaldır dan kaldırıp yeniden kurmak istedim.Bu seferde ''baska sürümü yüklü''uyarısı verdi ve kuramadım.Regskeer ile registery den silmeme ve pc de hiç bir yerde bu prog.ile ilgili kalıntı göremedigim halde,windows defender prog. bir türlü kuramıyorum..
Sizce nedir bunun caresi?? :(
Tesekkür ederim.. :)
Pc nin özellikleri:
P4 2.66 CPU,P4S-X Anakart,MX 400 64 bit ekran kartı,256 mb 333 mhz ram,40gb HDD...XP Home Edition SP2.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Windows defender için sistem geri yüklemeyi kullanmayı bi dene istersen.Çünkü benimde böle bi olay daha önce başıma gelmişti.Benimde Yazıcının driveri aynı bu şekilde hata vermeye başlamıştı ve bende bunu kaldırmaya çalıştığım zaman kalkmamıştı ve cdsinden tekrar yüklemeye çalıştığımda bana aynen senin gibi pcnde bu driver zaten yüklü diyordu ve ne yenisini kurabiliyordum ne de pc den driverini kaldırabiliyordum.Bende senin gibi reg den ve pc den o driver ile ilgili tüm kalıntıları sildim görünürde o driver ile ilgili hiçbişey görünmüyordu pc de ama yine bana hala aynı hatayı veriyordu.Ben de bu sefer sistem geri yükleme ile işi hallettim.Seninde sistem geri yüklemeyi bi denemeni tavsiye ederim.Eğer sistem geri yüklemen açıksa.
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

Maalesef kapalı.. :(
Kullanıcı avatarı
OLD FB Nuri
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen OLD FB Nuri »

uçs yazdı:Maalesef kapalı.. :(
kapalı ise açarsın abicim onuda bilirsin sen eski üyesin kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

nuri yazdı:
uçs yazdı:Maalesef kapalı.. :(
kapalı ise açarsın abicim onuda bilirsin sen eski üyesin kolay gelsin
Açmak iş değil,aylardır kapalı.Windows defender'i kurmadan önce kapalı.. :!:
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Aslında böle durumlar için sistem geri yüklemeyi açık tutmak gerek ama bazen de işte böle durumlara raslıyo kapalı olduğu zamanlar! O Zaman Windows'un kurtarma konsoluyla windows'u tekrar onarmanı tavsiye ederim ama istersen format da atabilirsin.. Ki şuan senin durumun için Mutlaka Bu eski sürümünü pc'nde hep görmesinin nedeni kesin bir reg değeridir.Ama bu reg değerini bulman çok zor.Buyüzden senin format atmamak için windows defender değil de diğer spyware doctor gibi alternatif programlar kullanmanı tavsiye ederim.eğper illaki de ben windows defender'i kullanıcam diyosan format kesin çözüm ama daha önceden erunt gibi bir programla reg in yedeğini almışsan onu yükle derim.
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

xpseed çalıştırırken alınan yedekler olması lazım.Bu reg. yedeklerini nerede ve hangi isimle bulabilirim? :)