bende sp1i n hakikaten tımar ettigini söyleyebilirm vistayı
hemen hemen tüm hatalar giderilmis
çökmeler kasmalar çakılmalar ve mavi ekran hataları yok denecek kadar indirgenmis(donanımsal harici)..hiç karsılasmadım henüz önceden üsrekli çökerdi
readybosst özelligi saglamlastırılmıs aksine makineyi kastımıyor yüzeysel bir rahatlık saglar hale getirilmis.....
prefect ve superprefect özellikleri artık daha iyi çalısıoyr kullanın hak vericeksiniz iptal etmemenizden yanayım....
sidebar eklentisi ve sisteme bindirdigi yük hafifletilmis
windows ektraları yeni dreamscene 3 ve ses eklentileri vistayı zenginlestirmis....
aero pc yi kasmıyor denecek kadar hafiflemis standart 2 gb ram baz alarak konusuyorum....ram kullanımı gayet güzel
sistem isleyisi hız stabilite sp1 ve üzerine yapılan updateler ile pekistirilmis ve hatalardan arındırılmıs.....
dreamscene artık makineyi kasmıyor 2 gb ram tek çekirdek islemci 3.00 ghz baz alıyorum....
program uyumlulugu ve çalısırken sonlandırılması hataları giderilmis
Tek sorun simdilik ilaç...onuda hackerlar gidericektir...
Kripteks
Saygıalrımla
SP1 Sonrası İzlenimlerim
- rotasmmm
- Byte1

Bende önce microsoftun sitesinden update ile kurdum sp1 gerçekten dosya kopyalamada ve sistemde bir rahatlama oldu.Daha sonra vista 64 dvd me sp1 entegre edip tekrar kurulum yaptım ve normal updateye göre pc dahada hızlandı.Sizede tavsiye ederim.
İlaç konusuna gelince yeni çıkan bu ilaçı tavsiye ederim
Boot ekranında yazılar felan geçmiyor ve sorunsuz çalısıyor
İlaç konusuna gelince yeni çıkan bu ilaçı tavsiye ederim
Kod: Tümünü seç
http://www.mediafire.com/?1cmnxkoi6jb-
magicstigvolki
- Byte2

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19946 kez