gözüm korktu ya
- ghostma_n
- Kilobyte1

gözüm korktu ya
admin bişeyler söyle yükleyim mi yoksa bunlar mı abartyo bu kadar hatadan sonra gözüm korktu... daha önceki versiyonları kullanmıştım ama bu kadar hata olmamıştı... şimdi bu kadar cayırtı niye oldu anlam veremedim.. ama yinede deneyecem ben tek bilgisayar kullanıyom yani ağ falan yok yalnızca internet wa bu network dedikleri interneti etkiliyo mu yoksa ağ pc leri için mi?
- drog_1
- Megabyte3

bu saydığın sorunların hiç biri xpspeed'e bağlı olamaz
muhtemelen bir virüs aldın ve dosya ilişkilendirilmelerini değiştirdi
sistem geri yükleme ile çözebilirsin
ama kesinlikle xpspeed değil...
ayrıca
viewtopic.php?t=4719
bu linkteki reg temizleme ile normale dönebilmesi büyük ihtimal...
muhtemelen bir virüs aldın ve dosya ilişkilendirilmelerini değiştirdi
sistem geri yükleme ile çözebilirsin
ama kesinlikle xpspeed değil...
ayrıca
viewtopic.php?t=4719
bu linkteki reg temizleme ile normale dönebilmesi büyük ihtimal...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21686 kez
Re: gözüm korktu ya
Sayilan hatalarin hicbirinin drog_1 in de dedigi gibi xpspeed ile alakasi yok , hatta network sorunu bile cözüldü ve v10 da ek seklinde yeralacak , su anda , yama seklinde geri istenen özelliklerden yüklenebilir. Gelelim neden su hatayi verdi falan deniyor , program üzerinde senelerdir calistigimiz bir yazilim oldugundan bu konuda hassasiz ve hata var diyen arkadaslarda hemen cevap almak istediklerinden bu yöntemi kesfettiler daha sonra da bu modaya dönüstü .ghostma_n yazdı:admin bişeyler söyle yükleyim mi yoksa bunlar mı abartyo bu kadar hatadan sonra gözüm korktu... daha önceki versiyonları kullanmıştım ama bu kadar hata olmamıştı... şimdi bu kadar cayırtı niye oldu anlam veremedim.. ama yinede deneyecem ben tek bilgisayar kullanıyom yani ağ falan yok yalnızca internet wa bu network dedikleri interneti etkiliyo mu yoksa ağ pc leri için mi?
eger notepad aciliyorsa cözümü asagida:
viewtopic.php?t=10
Not. bu hata tamamen sisteminizden kaynaklanan bir iliskilendirme hatasi , ve iyiki xpspeed i ddenemissinizde ortaya cikti :), gönül rahatligiyla herkes kullanabilir network u olanlara daha cok tavsiye ediyorum, farki görecekler
- drog_1
- Megabyte3

- ghostma_n
- Kilobyte1

admin bende reggister editörü yok şimdi ne yapmalıyım bikaç ofis aracı, notpad ve ıvr zıvır proğram var ama register editörü yok
ykardaki arkadaş reg temizleyici tavsiye etmiş denemedim ama bende iki üç tane var taratım düzelmedi. register mechanic, norton windock,super utiles,register911 diye bir prğram
şu ağzımızın tadıyla pc yi bir hızlandıramadık gitti... her seferinde bi pislik çıktı ya
ykardaki arkadaş reg temizleyici tavsiye etmiş denemedim ama bende iki üç tane var taratım düzelmedi. register mechanic, norton windock,super utiles,register911 diye bir prğram
şu ağzımızın tadıyla pc yi bir hızlandıramadık gitti... her seferinde bi pislik çıktı ya
- velociraptor
- Yottabyte4

- ghostma_n
- Kilobyte1

admin tamam oldu en sonunda buldum birlikte aç kayboldu ama
o sizin dediğiniz yerdeki klasör seçenekleri>dosya türleri ve reg uantısını buldum ordan düzeltiim yardımın için teşekkürler...
bir soru bu L2 cachenize pc den nasıl öğrenirim proğramların çoğu ingilizce anlayamıyoz bu imkansız mı?
her şey için çok sağolll
o sizin dediğiniz yerdeki klasör seçenekleri>dosya türleri ve reg uantısını buldum ordan düzeltiim yardımın için teşekkürler...
bir soru bu L2 cachenize pc den nasıl öğrenirim proğramların çoğu ingilizce anlayamıyoz bu imkansız mı?
her şey için çok sağolll
- velociraptor
- Yottabyte4

-
haksoy