Internet Explorer sorunu!
- Zaur
- Megabyte4

- Teşekkür etti: 7 kez
- İletişim:
Internet Explorer sorunu!
Selam, arkadaslar 3-4 gündür Internet Explorer 6 sayfaları açmıyor ama Mozilla Firefox çalısıyor.
Internet Explorer 6 sayfaları açtıgımda su hatanı veriyor:
Sayfa görüntülenemiyor
Aradıgınız sayfa su an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yasıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını degistirmeniz gerekebilir.
--------------------------------------------------------------------------------
Lütfen bunları deneyin:
Yenile dügmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.
Sayfanın adresini Adres çubuguna girdinizse dogru yazdıgınızdan emin olun.
Baglantı ayarlarınızı dogrulamak için Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Baglantılar sekmesinde Ayarlar'ı tıklatın. Buradaki ayarlar, yerel agınızın (LAN) yöneticisi ya da Internet servis saglayıcınız (ISS) tarafından yapılanlar ile eslesmelidir.
Ag Yönetici'niz etkinlestirdiyse Microsoft Windows agınızı inceleyip ag baglantı ayarlarınızı otomatik olarak bulabilir.
Windows'un bu ayarları arayıp bulmasını istiyorsanız,
Ag Ayarlarını Bul'u tıklatın
Bazı siteler 128-bitlik baglantı güvenligini zorunlu tutmaktadır. Yüklü güvenlik güç derecenizi belirlemek için önce Yardım menüsünü sonra da Internet Explorer Hakkında'yı tıklatın.
Güvenli bir siteye erismeye çalısıyorsanız Güvenlik ayarlarınızın bunu desteklediginden emin olun. Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Gelismis sekmesinde güvenlik kısmına kayın ve SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0'a iliskin ayarları degistirin.
Baska bir baglantıyı denemek için Geri dügmesini tıklatın.
Sunucu ya da DNS Bulunamadı Hatası
Internet Explorer
İnternetdende bu sayfanı buldum Method 1i uyguladım ama 2 ni anlıyamadım yardımcı olurmusunuz?
http://www.theeldergeek.com/repair_ie6.htm
Internet Explorer 6 sayfaları açtıgımda su hatanı veriyor:
Sayfa görüntülenemiyor
Aradıgınız sayfa su an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yasıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını degistirmeniz gerekebilir.
--------------------------------------------------------------------------------
Lütfen bunları deneyin:
Yenile dügmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.
Sayfanın adresini Adres çubuguna girdinizse dogru yazdıgınızdan emin olun.
Baglantı ayarlarınızı dogrulamak için Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Baglantılar sekmesinde Ayarlar'ı tıklatın. Buradaki ayarlar, yerel agınızın (LAN) yöneticisi ya da Internet servis saglayıcınız (ISS) tarafından yapılanlar ile eslesmelidir.
Ag Yönetici'niz etkinlestirdiyse Microsoft Windows agınızı inceleyip ag baglantı ayarlarınızı otomatik olarak bulabilir.
Windows'un bu ayarları arayıp bulmasını istiyorsanız,
Ag Ayarlarını Bul'u tıklatın
Bazı siteler 128-bitlik baglantı güvenligini zorunlu tutmaktadır. Yüklü güvenlik güç derecenizi belirlemek için önce Yardım menüsünü sonra da Internet Explorer Hakkında'yı tıklatın.
Güvenli bir siteye erismeye çalısıyorsanız Güvenlik ayarlarınızın bunu desteklediginden emin olun. Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Gelismis sekmesinde güvenlik kısmına kayın ve SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0'a iliskin ayarları degistirin.
Baska bir baglantıyı denemek için Geri dügmesini tıklatın.
Sunucu ya da DNS Bulunamadı Hatası
Internet Explorer
İnternetdende bu sayfanı buldum Method 1i uyguladım ama 2 ni anlıyamadım yardımcı olurmusunuz?
http://www.theeldergeek.com/repair_ie6.htm
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19764 kez
- Laneth
- Gigabyte1

ise buradan baslavelociraptor yazdı:oysaki forumda bu konuda cok daha faydali bilgiler var:
viewtopic.php?t=8809
- Laneth
- Gigabyte1

drog_1Zaur yazdı:Dostum bende su hatanı veriyor nasıl düzelte bilirim? VİDEO
buna ek bilgi olarak:
eger elinizde sp2 cd si yoksa ya da kurulum dosyalarını harddiske atmadıysanız
bu karsınıza çıkar.burada "cancel" diyerek IEFix dll registasyon bölümüyle devam etmesini saglayabilirsiniz.
- Laneth
- Gigabyte1

- Laneth
- Gigabyte1

viewtopic.php?t=27759&highlight=kaspersky
nero isi ise, senin vidyolar benim neroyu zorlamaya basladı
nero isi ise, senin vidyolar benim neroyu zorlamaya basladı
- Laneth
- Gigabyte1

viewtopic.php?t=8809
burada daha yöntemler var ama senin IE, 6 oldugu için yarar mı, yaramaz mı, bilmiyorum
Ayrıca
viewtopic.php?t=33029
aklında bulunsun :wink:
burada daha yöntemler var ama senin IE, 6 oldugu için yarar mı, yaramaz mı, bilmiyorum
Ayrıca
viewtopic.php?t=33029
aklında bulunsun :wink:
- Zaur
- Megabyte4

- Teşekkür etti: 7 kez
- İletişim:
Tesekkürler dostum Mozilla çalısdı (Video)silenceman yazdı:viewtopic.php?t=27759&highlight=kaspersky