Çözüm Frekansı & sordum.com Radyosu
- editci
- Megabyte2

Her Cumartesi Çözüm Frekansı programı oldukça güzel tepkiler alıyor bilginize.
bu arada programda canlı yayında aramıza katılmak isteyen üye arkdaslarımızı da aramızda görmek hos olur. katılmak isteyenler lütfen basvurabilir mi?
birer skype adresi alıp bir ses testi için ön görüsme yaparız. cuma günü aksamı (programdn bir gün önce) 5-10 dk. test için uygundur.
canlı yayın MSN soru hattı:
cozumfrekansi@hotmail.com
ekleyebilrisiniz...
bu arada programda canlı yayında aramıza katılmak isteyen üye arkdaslarımızı da aramızda görmek hos olur. katılmak isteyenler lütfen basvurabilir mi?
birer skype adresi alıp bir ses testi için ön görüsme yaparız. cuma günü aksamı (programdn bir gün önce) 5-10 dk. test için uygundur.
canlı yayın MSN soru hattı:
cozumfrekansi@hotmail.com
ekleyebilrisiniz...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19800 kez
- velociraptor
- Yottabyte4

- editci
- Megabyte2

seni de bekleriz.UnDe®MiNe yazdı:kafaya koydum zaten :Dvelociraptor yazdı:ilerki programlarda seni de bekleriz :)
bu arada teknik konuda evet anlamadıgım seyler oldu. internet baglantıları nedense kurulamadı. baglantı yapılıyor zırt pırt düsüyor. hatta kimseyi tutamadık düstü. tekrar tekrar baglantılarda yine düstü. hazırlık asamasında bazı sııntılar yasadık anlamsızca. neyse ki bize ders oldu. yarım saat degilde bir saat önce yayın odasın ageçmemiz gerekiyor demekki. bu stersle ilk baslarda biraz sıkıntılı oldu ama yarıdan sonra koptuk. bu kez konuk ta aldık. teknik eleman bölgede çok deneyimli arkadas. samimi cevaplar verdi. dinleyenler farketmistir.
Dorg_1 bir sıkıntı yasadı onun adına üzüldüm.
Velociraptor ses skınıtısı yasadı geçen haftaki gibi. önümzdeki hafta düzelecegini umuyoruz.
Neyseki geçmis olsun. program sonrası tebrikler aldım açıkçası.
artık program yayılmaya basladı bunu rahatlıkla farkediyorum.
Not: sehir merkezinde ana cadde üzerindeki bir film satıs yeri sahibi arkadasım program esnasında radyonun sesini dükkanının dısındaki hoparlörlere vererek ana cadde üzerinden geçenlerin dinlemesine sebep oldu.
bunlar hos seyler :)
- velociraptor
- Yottabyte4

bendeki mikrofon sorunu kesinlikle laptopun mikrofon girisinden kaynaklaniyor , henüz garanti kapsaminda ve degisecek olan parca kücük birsey fakat gel gelelim ben Laptopu verirsem en az 10 gün sürer bu is (prosedürler vs.) bende bunu istemiyorum , daha da garibi nezaman calisacagi nezaman calismayacagina kendisi karar veriyor
- uçs
- Petabyte3

Hocam,senin P3 duruyorsa,laptop gelinceye kadar onunla idare et en iyisi.. :!:velociraptor yazdı:bendeki mikrofon sorunu kesinlikle laptopun mikrofon girisinden kaynaklaniyor , henüz garanti kapsaminda ve degisecek olan parca kücük birsey fakat gel gelelim ben Laptopu verirsem en az 10 gün sürer bu is (prosedürler vs.) bende bunu istemiyorum , daha da garibi nezaman calisacagi nezaman calismayacagina kendisi karar veriyor