Soru:
Bir internet cafeyi kurdum ayaga kaldırdım vs butun programlar oyunlar ag felan kuruldu(ghost ile) en son olarak sıra deepfreeze geldi o an yanımdada olmadıgı için internetten indirdim ve sıra ile butun makinalara kurdum kurmaz olaydım..SAnırım deepfreeze bozukmus..
Deepfreeze kurdum resart attı kendisi ondan sonra devamlı reset atma sorunu bas gosterdi(mavi ekran felan vermiyor direk reset atıyor) deepfreezein versiyonu 6.0 butun makinalar degisik zamanda reset atıyor(genelde ilk 5dk içinde) isin ilginc tarafı gorev cubugundada cıkmıyor onun için disable yapamaıyorum ve dogal olarak kaldıramıyorum..Denemek için masa ustune yeni klasor atıyorum reset attında yeni klasor gene orda duruyor yani deepfreeze calısmıyor gibi duruyor
ctrl+alt+shift+f6 felan islemiyor.bulabildigim butun deepfrezse dosylarını felan kaldırdım ama nafile..
butun emeklerim bosa gitti bir gunumu almıstı acil yardıma ihtiyacım var beynim durmus durumda ne yapabilirim ne tavsiye edersiniz?
Not:undeepfreeze programıda var fakat 6.0 versiyonun desteklemiyor ve gormuyor :evil: Ve guvenli kipte actıgım zamanda reset atıyor ama daha gec suruyor.
Cevap:
once bir bootlu cd bulun tavsiyem bootlu minivista cdsi baslangıcı ona verin ve su komut yazın:
copy c:\windows\repair\*.* c:\windows\system32\config
sorulan soruya "t" tumune diyerek onay verin
DeepFreeze sorunu (vakka)
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21148 kez
- serwo
- Byte1

Bu kaybolma olayı deep freeze in bi kabusu..çogu kez yasadım..düzenli kullanılırsa faydalı bi yazılım deep freeze (hala kullanıyorum) eger harici bir donanım filan bagladıysan ide ile dvd yada harddisk filan, deep freeze sasırabiliyor..kayboluyor, hatta sistemden de kalkmıyor..çünkü sistem adlandırması ( C: D: E : vs ...) degisiyor BAZEN..bir kaç defa yasadım..o yüzden harici bi baglantıya giriceksem deep freeze i komple (uninstall) kaldırıyorum..geçici devre dısı bıraksan bile kaybolabiliyor..ide kablolarını sök bi daha aç pc ni test et..DEEP kurdugun zaman neler takılıysa donanım da öyle hale getir tekrar dene..hatta bazen 2 defa baslatmadan sonrada yerine gelebiliyor..Umarım iç ayarlarda filan da degildir..yoksa ctrl+alt+shift+F6 kombinasyonuyla dene..Aynı problemi yasamamanız için , deep freeze kendi console manager ından isletim sistemine göre yeni olusturun..vista içinse, deep freeze consolu vista da kurup ordan workstation olusturmak..yoksa aynı sekilde kaybolabiliyor..
sanırım kurdugunuz deep freeze ayarları yanlıs ayarlanmıs..restart atma veya kapatma saati war çünkü iç ayarlarda..yani sorun yazılımsal ise baska alternatif gözükmüyor..en güzeli full versiyon bulup kendiniz sisteminize göre workstation olusturmanız...
Kolay gelsin..Umarım hallolur sorun..
sanırım kurdugunuz deep freeze ayarları yanlıs ayarlanmıs..restart atma veya kapatma saati war çünkü iç ayarlarda..yani sorun yazılımsal ise baska alternatif gözükmüyor..en güzeli full versiyon bulup kendiniz sisteminize göre workstation olusturmanız...
Kolay gelsin..Umarım hallolur sorun..