Gom mu VLC playermi

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

velociraptor yazdı:http://www.codecguide.com/download_kl.htm
üstteki linkten K-Lite Codec Pack standart i yükledikten sonra sorun ortadan kalkti
Codec Pack Standart ı indirdim.Gom Playerde film seyrederken ses var görüntü yok.. :?: :!:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19808 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Önceden kurulu en kcük codec paketi bu k lite codec paketi etkiliyor , böyle bir durum varsa üm codec paketleri uninstall edip tekrar denemeni tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

Jet Audio derim baska birsey demem :D Her türlüsünü süper çalıstırıyor vallahi :D
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mayhemious »

Doktorumun tavsiyesi ile VLC kullanıyorum. memnunum
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

velociraptor yazdı:Önceden kurulu en kcük codec paketi bu k lite codec paketi etkiliyor , böyle bir durum varsa üm codec paketleri uninstall edip tekrar denemeni tavsiye ederim
Codec paketlerini kaldırdım.Sitesinden son sürüm Gom Player yükledim kurdum.Video klipleri oynatıyor.Filimde bu uyarıyı veriyor:
Resim
Kullanıcı avatarı
jackPot
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen jackPot »

bu uyari o filmi yürütmek icin yada sesi icin gerekli codec olmadigindan cikiyo. find codec`e basinca kendisi otomatik olarak buluyor o codec i. indirip kurunca sorun kalmiyor
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

jackPot yazdı:bu uyari o filmi yürütmek icin yada sesi icin gerekli codec olmadigindan cikiyo. find codec`e basinca kendisi otomatik olarak buluyor o codec i. indirip kurunca sorun kalmiyor
Ya dün gecede yüklemistim.simdide yükledim..Kurdum,yine aynı uyarıyı veriyor.Bir de o siteye girip yükle deyince pc yi acaip kasıyor... :!:

Edit:VLC Playerde de oynatmıyor..
En son uçs tarafından 14 May 2008, 03:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
jackPot
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen jackPot »

allah allah. indirip kurdun dimi abi?? bi de k-lite codec pack wardi. herkes övüyodu bayaa. onu yükledin mi??
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

jackPot yazdı:allah allah. indirip kurdun dimi abi?? bi de k-lite codec pack wardi. herkes övüyodu bayaa. onu yükledin mi??
simdide onu kurucam.. :!:
Edit: K-Lite codec ide kurdum.Yukarda bahsettigim gibi bu seferde ses var,görüntü yok..
VLC Playerde de hiç çalısmıyor.. :!:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

VLC player ile calismamasi normaldri ben GOm ile kurdugunu düsünmüstüm
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

velociraptor yazdı:VLC player ile calismamasi normaldri ben GOm ile kurdugunu düsünmüstüm
İlk olarak Gom Player kurdum.Çalısmadı.VLC Player sonradan kurdum.ondada çalısmadı.VLC Playerde söyle çalısıyor.E sürücüsünden dosyaları açıp,Video TS klasörünü açıyorum,VLC Player ikonuna sag klik Play dedigim zaman çalısıyor... :!:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

garip olani bende de VLC nin kesinlikle stabil calismamasi , nezaman kursam illa bir hata aldim
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

Ona bakarsanız,Media Player Classic de gayet güzel izleniyor filmler,Kafama takılan Gom Payerde niye izlenmiyor. :?:
Sistemle ilgili birsey olabilirmi acaba.. :?:
Birde su var:Gom Player in istemis oldugu codec i indirmedigim zaman,bellek read olamadı hatası veriyor.. :!:
En son uçs tarafından 14 May 2008, 04:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

3 gün önce sistemimin komple yedegini geri yüklemek zorunda kaldim , bir hata aliyordum ve yapmadigim sey kalmamisti , baazen Pc leri anlamak cidden zor , birinde stabil calisan bir yazilim digerinde calismiyor , bence bunun kurulu programlarla da alakasi var , illa birinde olan digerinde olmuyor ve belkide bir cakisma veya ayni dll leri kullanma durumu olabiliyor
Kullanıcı avatarı
nuri baba
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen nuri baba »

gom dahil hepsini denedim ustalar kmp player kadar harikasına rastlamadım bayagı asmıs kendini ben çok memnunum benim tercihim son tercihim simdilik

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön