YouTube yine yasaklandı!
- dnzbzkn
- Megabyte2

YouTube yine yasaklandı!
YouTube yine yasaklandı!
Video paylasım sitesi YouTube, özgürlügün tadını çıkartamadan bir kez daha yasaklandı.
Video paylasım sitesi YouTube'a erisim bir kez daha yasaklandı. Bir önceki yasagın ardından henüz günler geçmisken yeni bir yasak kararının gelmesi sasırtıcı gibi görünse de aslında hiç kimsenin bu karar karsısında sasırmaması gerek.
Bir açılıp bir kapanmasına artık alıstıgımız YouTube'a uygulanan yasak umarız çok uzun sürmez. Zira Türk internet kullanıcılarının YouTube gibi popüler bir video paylasım sitesinden, özellikle son zamanlarda sadece tadımlık olarak yararlanabilmesi son derece üzücü bir durum. Üstelik bu yasakların ülkemizi dünya vitrininde ne kadar kötü durumlara düsürdügü de açıkça ortada...
KAYNAK:chip
Video paylasım sitesi YouTube, özgürlügün tadını çıkartamadan bir kez daha yasaklandı.
Video paylasım sitesi YouTube'a erisim bir kez daha yasaklandı. Bir önceki yasagın ardından henüz günler geçmisken yeni bir yasak kararının gelmesi sasırtıcı gibi görünse de aslında hiç kimsenin bu karar karsısında sasırmaması gerek.
Bir açılıp bir kapanmasına artık alıstıgımız YouTube'a uygulanan yasak umarız çok uzun sürmez. Zira Türk internet kullanıcılarının YouTube gibi popüler bir video paylasım sitesinden, özellikle son zamanlarda sadece tadımlık olarak yararlanabilmesi son derece üzücü bir durum. Üstelik bu yasakların ülkemizi dünya vitrininde ne kadar kötü durumlara düsürdügü de açıkça ortada...
KAYNAK:chip
-
unimog
- Byte1

Re: YouTube yine yasaklandı!
.
En son unimog tarafından 29 Kas 2020, 03:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- unlucky
- Byte2

aynen katılıyorum kardesim ona yapılan hakaretler hepimize yapılmıs demektir onun kadar zeki çalıskan yürekli biri daha gelmiyecek buu vatana. temennim sudurki türk gençligi eger onun izinden giderse çok daha ii seyler olur bu topraklardaUnde® yazdı:Ata'mıza hakaret olarak yayınlanan videoları silme zahmetinde dahi bulunmayan yöneticilere sahip olan bu site, bana lazım degil...
-
mfc61
- Bit

Re: YouTube yine yasaklandı!
unimog yazdı:Ben youtube a erisimin yasaklanmasına kesinlikle destek veren birisiyim.
dostum bu 2 cümlene ve digerlerinede tabiki kesinlikle katılıyorum..unimog yazdı:Bu arada chip dergisinin bu açıklaması beni birhayli sinirlendirdi
insanımız vakitlerini bosa harcamak için ellerinden geleni yapıyorlar...
tabi bide isin BÜYÜK ÖNDERİMİZ'e olan hakaret kısımlarıda var...
oraya gireceginize www.trtube.com a girin daha iyi