Windows Vista' yı zayıflatın.
- dnzbzkn
- Megabyte2

- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
bir kaç kez basıma geldi format at tüm baslat menüsü program kısayolları .ınk uzantıları hersey silindi donatılar bile silinmisit yani içimden çıkmıstı sistem format atmıstım..dnzbzkn yazdı:yaa ben dün wintools yazılımınıda kullandım biraz temizlik yaptım ama acaba ondan mı silindi gitti tüm programlardaki yazılımlar.ayrıca sistem geri yüklemede kapalı geriye alamıyorum.ne yapmam gerek bir yardım lütfen
- dnzbzkn
- Megabyte2

program files'ta hepsi duruyor sadece kısayolları felan gözükmüyor.windowsun kendi programları bile yok.sadece 3-5 tane yazılımın simgesi var iste(opera,ie7,mp11 gibi).ayrıca sık kullanılanlara baslattan üzerine gittigimde acılmıyor.illa tıklayacagım ve klasörüne girecegim.simdi format atıp ugrasmak istemiyorum cok koyuyor herseyi tekrar yüklemek.bayagı stabil zaten sp1 felan ugrasmakta istemiyorum.baska yol yokmuu....
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19891 kez
winsxs dosyasını silmeyi,yada klasörün sismemesini basaran windows tarihine geçicek.
bilgisayarımı erdcommander ile açtım winsxs klasörünü bosalttım,vistayı açtım,yarımsaat sonra klasör 2 gb oldu,su an 4.72 gb böyle saçmalık olurmu ya.
vista business mersin edition kullanıyorum simdilik memnunum,ultimatei belki on defa kurup silmistim bu zeytinyagı gibi,kasmıyor tavsiye ederim.

bilgisayarımı erdcommander ile açtım winsxs klasörünü bosalttım,vistayı açtım,yarımsaat sonra klasör 2 gb oldu,su an 4.72 gb böyle saçmalık olurmu ya.
vista business mersin edition kullanıyorum simdilik memnunum,ultimatei belki on defa kurup silmistim bu zeytinyagı gibi,kasmıyor tavsiye ederim.

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19891 kez
üstadım söylediklerine katılıyorum .oktan bir isletim sistemi,tamam ama teknik servis oldugum için ögrenmem lazım,ben gelen vista yüklü bilgisayarları xpye çevirip veriyordum,yada vistada basit hatalar oluyor hallediyorum,bazan onları bile ugrasmadan format atıp yeni vista çekip veriyorum,özellikle sirket bilgisayarlarında böyle bir sansım olmayabiliyor,mecbur tamir yoluna gidiyorum,iste o zaman tırmalama baslıyor,artık yeni bilgisayar alanlar vistada vista diyor,lisans olayından dolayı özellikle leptopı olanları xp için ikna edemiyorumvelociraptor yazdı:Vista ciktigindan beridir dilimizde tüy bitti , bu hucubeyi kullanmayin diye , hickimseye vistayi tavsiye etmiyorum (ne özelliklerde PC si olursa olsun)modestus yazdı:vistayı açtım,yarımsaat sonra klasör 2 gb oldu,su an 4.72 gb böyle saçmalık olurmu ya