ekran görüntüsü kayıyor
- kerata
- Byte4

ekran görüntüsü kayıyor
arkadaslar ekran görüntüm durduk yere kayıyor erkan çizgi çizgi oluyor leptop monütörünü biraz asagıya çekince görüntü geliyor çoksık yapmıyor ama gün enaz bir defa yapıyor 512 ram yardım 1gb ram daha taktım ekarn kartı( 256) 512 ram kende bir kaç defa yapmıstı ama bu kadar deyil ekram kartını yeniden yükledim ama olmadı 1 gb ram takalı 2hafta oldu ama yeniyeni yapmaya basladı bir yardımcı olıursanız sevinirim
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
sorunun laptopta olmasi ciddi problemlerin habercisi olabilir , tavsiyem , ekran o haldeyken bir ekran görüntüsü almaniz , ve garanti kapsaminda ise bunu teknik servise bildirmeniz , arasira yapiyor olmasi yazilimdan cok bir hardware problemi olma olasiligini kuvvetlendiriyor , hani sanki arada kablo temasinda bir zayiflik ... gibi
- amonra95
- Bit

yada
arkadasım evet taktıgın ram den bunu yapabılır ekranda bır sorun olma olasılıgı daha da yuksek olsada ram den yapar bu sorunla daha once karsılastım ve gercekten ram den cıktı
ramları tek tek takarak dene aynı sorunu verecekmı verıyorsa ekranda sorun vardır garantısı yoksa ve hataya yakınsan getır soker bakarım
ramları tek tek takarak dene aynı sorunu verecekmı verıyorsa ekranda sorun vardır garantısı yoksa ve hataya yakınsan getır soker bakarım