ekran görüntüsü kayıyor

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
kerata
Byte4
Byte4

ekran görüntüsü kayıyor

Mesaj gönderen kerata »

arkadaslar ekran görüntüm durduk yere kayıyor erkan çizgi çizgi oluyor leptop monütörünü biraz asagıya çekince görüntü geliyor çoksık yapmıyor ama gün enaz bir defa yapıyor 512 ram yardım 1gb ram daha taktım ekarn kartı( 256) 512 ram kende bir kaç defa yapmıstı ama bu kadar deyil ekram kartını yeniden yükledim ama olmadı 1 gb ram takalı 2hafta oldu ama yeniyeni yapmaya basladı bir yardımcı olıursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
Laneth
Gigabyte1
Gigabyte1

Mesaj gönderen Laneth »

"denetim masası"ndan "ekran çözünürlügü"

edit: ekran çözünürlügünü bir kademe asagıya indir
En son Laneth tarafından 16 Nis 2008, 13:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

Mesaj gönderen armorking »

arkadas anladıgım kadarıyla sorun monitorde görünüyor.istersen baska bir sisteme tak ve öyle dene. yine problem varsa artık tamircinin yolu yakındır.
Kullanıcı avatarı
kerata
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen kerata »

peki bu 1.5gb ramdan kaynaklana bilir mi garip olamn monitötü biraz asagı veya yukarıya itinçe görüntü düzeliyor
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

ben ram ve monitor arasında bir bag oldugunu sanmıyorum. monitor sadece, güç beslemesi ve video çıkısına ihtiyaç duyar . bir ihtimal, ekran kartında sorun olabilir. dedigim üzere daha iyi anlamak için farklı bir sistemde dene.
Kullanıcı avatarı
jackPot
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen jackPot »

monitörünün tarif edermisin.. belkieskidir, ondan kaynaklaniyodur. eski olmasa bile bi hata olusmustur..
Kullanıcı avatarı
kerata
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen kerata »

mönitör a6vm asus leptop
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19689 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

sorunun laptopta olmasi ciddi problemlerin habercisi olabilir , tavsiyem , ekran o haldeyken bir ekran görüntüsü almaniz , ve garanti kapsaminda ise bunu teknik servise bildirmeniz , arasira yapiyor olmasi yazilimdan cok bir hardware problemi olma olasiligini kuvvetlendiriyor , hani sanki arada kablo temasinda bir zayiflik ... gibi
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

ya yazıyı okadar hızlı okumusumki dizüstü ekranı oldugunu farketmemisim :D. bende crt ekran falan sandım . cevaben yazdıgım "baska bir sisteme tak ve öyle dene " kısmını söylemedim kabul et hahaha
Kullanıcı avatarı
amonra95
Bit
Bit

yada

Mesaj gönderen amonra95 »

arkadasım evet taktıgın ram den bunu yapabılır ekranda bır sorun olma olasılıgı daha da yuksek olsada ram den yapar bu sorunla daha once karsılastım ve gercekten ram den cıktı
ramları tek tek takarak dene aynı sorunu verecekmı verıyorsa ekranda sorun vardır garantısı yoksa ve hataya yakınsan getır soker bakarım