En Hizli Isletim Sistemi WinXp Sadece 145 MB
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19832 kez
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Birsey eklemek istiyorum kullanılmayacak bir sistem deil kisisine göre deisir içinde ki updateler sp2 ile birlikte subat ayına kadar olan updateler vaR ve herhangi bir sistem çökmesi mavi ekran hatası kasılma kiltlenme çökme vs hatası... vermedi tek eksigi sp3 kurulamaması
demek istedigim el altında bulundurun hem 10 dk kuruluyor hem abidik kubidik islerinizi yapmak için oyun oynamak ve surf için ideal bir sistem
ve asırı derecede hızlı çalısıyor(dogal olarak)
bunlar benim görüslerim
demek istedigim el altında bulundurun hem 10 dk kuruluyor hem abidik kubidik islerinizi yapmak için oyun oynamak ve surf için ideal bir sistem
ve asırı derecede hızlı çalısıyor(dogal olarak)
bunlar benim görüslerim
- Ensatech
- Megabyte2

- Teşekkür etti: 85 kez
Güvenli modun normallestirilmis hali desene :D
Bunlardan uzak durun derim donanım profil ayarlarını bozuyolar mesela bluetoohttan cep telefonumu bagladıgımda modem olarak yüklemek zorunda bırakıyor ben modem yüklemek istemesemde her resette yüklemek istiyor ve asıl kullanmak istedigim uzaktan kumadda olayını çalıstırmıyor...
Ancak olurda acilen dosya yedekliyim dersiniz XP ye ihtiyacınız olursa kullanılır normal kullanımlara gelmez derim
Kolay Gelsin...
Bunlardan uzak durun derim donanım profil ayarlarını bozuyolar mesela bluetoohttan cep telefonumu bagladıgımda modem olarak yüklemek zorunda bırakıyor ben modem yüklemek istemesemde her resette yüklemek istiyor ve asıl kullanmak istedigim uzaktan kumadda olayını çalıstırmıyor...
Ancak olurda acilen dosya yedekliyim dersiniz XP ye ihtiyacınız olursa kullanılır normal kullanımlara gelmez derim
Kolay Gelsin...
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
simdi sevgili ensatech burada sizin kullanmakta oldugunuz sistem maalesef normal degil. normalde blutooth falan çogu xp kullanıcımız kullanmaz. bu yüzden siz bir üst seviyede oluyorsunuz. sadece kendi seviyesinde olan bir kullanıcı için bence çok iyi bir isletim sistemi...
ayrıca bu tip problemleri de burada belirtmeniz gerçekten çok güzel blutooth problemi olan arkadaslar daha dikkatli olacaklardır bundan sonra..
tesekkürler saygılarımla
ayrıca bu tip problemleri de burada belirtmeniz gerçekten çok güzel blutooth problemi olan arkadaslar daha dikkatli olacaklardır bundan sonra..
tesekkürler saygılarımla
- Ensatech
- Megabyte2

- Teşekkür etti: 85 kez
Hnm evet anladım Burak agabi.
nlite ile hazırlamıslar içinde regtweaks.reg çıktı ise yarar seyler vardır belki velociraptor hocam xpspeedin yeni versiyonu için
pswr : litexp
nlite ile hazırlamıslar içinde regtweaks.reg çıktı ise yarar seyler vardır belki velociraptor hocam xpspeedin yeni versiyonu için
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/98963931/RegTweaks.zip- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19832 kez