msn sorunu lütfen yardım
-
mehmedim
- Bit

msn sorunu lütfen yardım
pc ye msn yı yuklemeye calısıyorum ama hep hata msj verıyor.neden boyle bıle varmı hata kodu dıyor ama anlamadım.?yardımcı olabıleck varmı nedn olmuyor kı?hata mesaj kodu :0x80070643 sistem hatası ayrıntıları diyor.yardımcı olursanız çok sevinecegim :oops:
- Laneth
- Gigabyte1

Kod: Tümünü seç
Casus yazılım algılama programlarını kapatın. Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubugu bildirim alanında sag tıklatın ve “Microsoft AntiSpyware’i Kapat”ı tıklatın. Microsoft dısı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından saglanan yönergelere bakın. MSN Messenger Kurulumu’nu yeniden çalıstırın. Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli bos alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir sekilde alan bosaltılabilecegini hesaplar. Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için: Baslat’ı ve sonra Denetim Masası’nı tıklatın. Performans ve Bakım’ı tıklatın. Sabit diskinizde yer bosaltın’ı tıklatın. Disk Temizleme iletisim kutusu görünür. Disk Temizleme sekmesinde, asagıdaki onay kutularını seçin: Karsıdan Yüklenen Program Dosyaları Geçici Internet Dosyaları Geçici Dosyalar Geçici Çevrimdısı Dosyalar Çevrimdısı Dosyalar Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam’ı tıklatın. İstendiginde, disk temizlemeyi baslatmak için Evet’i tıklatın.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21146 kez
Öncelikle asagidaki linkten msn in son sürümünü yükleyin (ingilizcedir)
Download msn
Kuruluma gecmeden önce C:\Program Files\Windows Live klasörüne gidin ve Messenger klasörünü silin , sonrasinda üstten indirdiginizi kurmayi deneyin
Download msn
Kuruluma gecmeden önce C:\Program Files\Windows Live klasörüne gidin ve Messenger klasörünü silin , sonrasinda üstten indirdiginizi kurmayi deneyin