windows kurtarma
- Alesta
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 2 kez
evet windows üzerinde cd rom taninmamis görülüyor. bilgisayarimi actigimda cd rom simgesi yok. sfc /scannow ile sistemi taramak istedim cd rom da xp cd si oldugu halde cd istedi. aygit yöneticisinden bakiyorum. cd rom un (daha dogrusu dvd rw) yaninda ünlem isareti var.
not : aygit yöneticisini actigimda yine daha önce olmayan bi sorun iletisim baglanti noktasi (com1) de taninmiyor gözüküyor.
son bisi bu kadar soru soran bana ne zaman yeter lan cek formati kurtul hepsinden diyeceksin merak ediyom yani :)
not : aygit yöneticisini actigimda yine daha önce olmayan bi sorun iletisim baglanti noktasi (com1) de taninmiyor gözüküyor.
son bisi bu kadar soru soran bana ne zaman yeter lan cek formati kurtul hepsinden diyeceksin merak ediyom yani :)
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19815 kez
viewtopic.phpüp=882
Edit: Calismayan Tüm .bat komutlari tarafimdan silinmistir, üzerinde calisilip ise yarar komutlar elde edilince burada paylasilacaktir
Edit: Calismayan Tüm .bat komutlari tarafimdan silinmistir, üzerinde calisilip ise yarar komutlar elde edilince burada paylasilacaktir
En son velociraptor tarafından 03 Nis 2006, 14:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
- daddy_cool
- Megabyte3

Bu komutlarla XP yi onarmayı deneyecegim ama suan çalısan programlarım bunu uyguladıktan sonra da düzgün birsekilde çalısmaya devam eder mi?Yani bunu uyguladıktan sonra PC de yüklü programları kaldırıp tekrar yükleme gibi bir sorun olmaz herhalde veya registry de bir sorun olmaz dimi?velociraptor yazdı:komutlari dogru girdiginizden emin olun ben olsam copy paste yapardim:her komuttan sonra ENTER yapmayi unutmayin mesela:CD\
cd windows
cd system32
cd config
ren software software.bak
ren system system.bak
cd c:\windows\repair
copy software c:\windows\system32\config
copy system c:\windows\system32\config
exit
CD\ yi dos ekranina paste edin ve ENTER
cd system32 ve ENTER ....
Tarafimdan ve birkac kisi tarafindan daha denendi ve sonuc basariliydi
XP de sanki hata var gibi geliyor bana da bu komutlarla onarmayı deneyecegim.Denemeden önce bunun sonucunda herhangi bir problem çıkmaz degil mi?
Yoksa kas yapalım derken göz çıkarmayalım??? :D
- daddy_cool
- Megabyte3

- velociraptor
- Yottabyte4

- velociraptor
- Yottabyte4

- velociraptor
- Yottabyte4