Youtube'a erisim engellendi
Gerekçe Atatürk'e hakaret içeren yayınların kaldırılmaması..
19.01.2008 00:38
Youtube.com'a erisim mahkeme kararıyla engellendi.
Ankara Cumhuriyet Savcısı Kürsat Kayral, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne basvurarak Türkiye'de pek çok kisinin girdigi "youtube.com" sitesine erisimin engellenmesi talebinde bulunmustu.
Sitede Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edildigini ve yapılan yayının durdurulması isteginin yerine getirilmedigini belirten savcı Kayral, siteye Türkiye'den erisimin yasaklanmasını istedi.
Mahkeme, siteye gerisimi engelleyerek, Türkiye de ilk kez "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İslenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun"a muhalefet edildigi gerekçesiyle bir siteyi yasaklanmıs oldu
youtube'a erişim yasaklandı
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
ee herlade degil türkiyeden girisi engellemek ile bu is olmaz yobazca bir düsünce ve alınmıs bir karar gülünç çok
tamam atamıza bu igrençligi yapanlar zaten belli ırklar o kesin ama site yöneticilerin de is bitiyor onlar normal birsey gibi yayınlattırmaya devam ediyor is o siteyi mahkemeye vermekte ama yıllar sürere o iste
al iste ben girdim baskasıda giricek yine video vericek ee ne oldu maksat türk halkı videoları görüp sinirlenmesin ama yabancılar izlesin dalga geçsin mi!
tamam atamıza bu igrençligi yapanlar zaten belli ırklar o kesin ama site yöneticilerin de is bitiyor onlar normal birsey gibi yayınlattırmaya devam ediyor is o siteyi mahkemeye vermekte ama yıllar sürere o iste
al iste ben girdim baskasıda giricek yine video vericek ee ne oldu maksat türk halkı videoları görüp sinirlenmesin ama yabancılar izlesin dalga geçsin mi!