yeni kurulum
-
ag400xl
- Bit

yeni kurulum
velociraptor
ustam isletim sistemini fotmat atıp kurdugum zaman diriversiz 3 800 gb felan oluyor aynı cd ile komsuların bilgisayarını yükledigim zaman 1 800 gb tutuyor bu benim bilgisayarda neden fazla yer tutuyor aydınlatırsan memnun olurum.
ustam isletim sistemini fotmat atıp kurdugum zaman diriversiz 3 800 gb felan oluyor aynı cd ile komsuların bilgisayarını yükledigim zaman 1 800 gb tutuyor bu benim bilgisayarda neden fazla yer tutuyor aydınlatırsan memnun olurum.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19693 kez
ilginc bir durum , Az önce kontrol ettim benim windows klasörüm 2 GB civari (bircok program yüklü , ayricada Sp3) yeni kurulu bir sistemde bukadar fark olmamasi gerekiyor, asagidaki linkteki windows inceltme yöntemlerini bir uygulamanizi öneririm , ilaveten dosya sisteminiz de NTFS olsun (Fat32 degil)
https://www.sordum.net/main/data/zayif.htm
https://www.sordum.net/main/data/zayif.htm
- ziyaretci
- Bit

- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
yalniz ne kadar olursa olsun bu kadar fark olmamasi lazim. acaba formati nasil atiyorsun hizli mu yoksa normal mi? birde soyle deneyebilirmisin windows 98 cd si ile full fdisk atip sonrasinda tekrar xp cd si ile denesen? sonuc ne olacak? birde eger hdd nin c kismina denk gelen yerde bad sektor olusmussa bu sektorleri atlayarak kurar bundan dolayi fazla gibi gorunebilir...
sadece olasiliklari goz onune almak istedim
saygilarimla
sadece olasiliklari goz onune almak istedim
saygilarimla
-
ag400xl
- Bit

xp
yalniz ne kadar olursa olsun bu kadar fark olmamasi lazim. acaba formati nasil atiyorsun hizli mu yoksa normal mi? birde soyle deneyebilirmisin windows 98 cd si ile full fdisk atip sonrasinda tekrar xp cd si ile denesen? sonuc ne olacak? birde eger hdd nin c kismina denk gelen yerde bad sektor olusmussa bu sektorleri atlayarak kurar bundan dolayi fazla gibi gorunebilir.. ustam formatın hızlısınıda normalinide ef diski xp den yaptım sonuç aynı görüslerin için tskler.
-
ag400xl
- Bit

Re: xp
ag400xl yazdı:yalniz ne kadar olursa olsun bu kadar fark olmamasi lazim. acaba formati nasil atiyorsun hizli mu yoksa normal mi? birde soyle deneyebilirmisin windows 98 cd si ile full fdisk atip sonrasinda tekrar xp cd si ile denesen? sonuc ne olacak? birde eger hdd nin c kismina denk gelen yerde bad sektor olusmussa bu sektorleri atlayarak kurar bundan dolayi fazla gibi gorunebilir.. ( ustam formatın hızlısınıda normalinide ef diski xp den yaptım sonuç aynı görüslerin için tesekkürler.
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
eger bad sektorden supheleniyorsaniz asagidaki linkteki programdan deneyebilirsiniz....
viewtopic.php?p=7996
ayrica asagidaki linkteki program da cok ise yariyor
viewtopic.php?p=115421#115421
viewtopic.php?p=7996
ayrica asagidaki linkteki program da cok ise yariyor
viewtopic.php?p=115421#115421