xp speedi free download managerla indiremiyorum
- lion
- Kilobyte2

bazi antivirus programlarinin trojan yada virüs görmesinin sebebi xpspeedin registry ayarlarindan olusmasidir.Antivirüs programi xpspeedin registry kayitlarini bozarak bilgisayara zarar verebilecegini zannederek xpspeedi engellemektedir,halbuki alakasi yoktur,onun içinin kullanmanizda bir sakinca yok buradaki insanlarin çinogu bunu yillardir kullanmakta zaten
- drog_1
- Megabyte3

hallolduguna sevindimkiliçin yazdı:herkese tesekkürler avg yi kaldirdim sorun çinözüldü.
diger yandan hiçin bir cevap veren arkadasimin amaci sizi taciz etmek degil
buna inanin
biz (neredeyse hepimiz) bunu 5 yildir kullaniyoruz
hep beraber gelisti
velociraptor programlastirdi
ve gururla sunuyoruz...
-
mehmetfirat
- Bit

Ben dün yükledim AVF Free Edition 8.0 var. Ben açılısta F8 yapıp güvenli modda açtım. Bütün söylenenleri yaptım. Sonra normal açılıs yaptım. Tarama yaptıgımda birsey bulmadı. Bazı antivirüsler heuristic (sezgisel) tarama yaparken ilgisiz dosyaları da virüs olarak niteleyebiliyorlar. XP Speed'de registery'e müdahale ettigi için yanlıs anlasılmıs olabilir.
-
gooddialog
- Bit

kılıç yazdı:herkese tesekkürler avg yi kaldırdım sorun çözüldü.
avg iyi yada kötü konumuz o degil de avg uyari vermis. bende de spyware terminator var. o da uyari verdi. ama ben devredisi birakip kurulumu yaptim. kurulumdan sonra tekrar aktiflestirdim. sorun cözüldü. spyware terminator truva ati uyarisi vermisti. :)
-
gooddialog
- Bit

spyware terminator truva ati uyarisi veriyor. truva ati mi var? zararli mi?drog_1 yazdı:hallolduguna sevindimkılıç yazdı:herkese tesekkürler avg yi kaldırdım sorun çözüldü.
diger yandan hiç bir cevap veren arkadasımın amacı sizi taciz etmek degil
buna inanın
biz (neredeyse hepimiz) bunu 5 yıldır kullanıyoruz
hep beraber gelisti
velociraptor programlastırdı
ve gururla sunuyoruz...