bağlantı sorunu.

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

bağlantı sorunu.

Mesaj gönderen dnzbzkn »

arkadaslar anlamadigim bir sebebten dolayi bikaçin gündür baglantilarim kopuyor.pc actigimda modemdeki internet isigi sönük oluyor.nete giremiyorum.bayagi bir süre acik kaldiktan sonra net otomatik aciliyor.rapidden dosya cekiyorum 100 mb lik.96 ya geldi baglanti koptu.idm ile tekrar baslattigimda bulunamadi diyor.dünde buna benzer bir olay yasadim.hergün bosa gidiyor kota ne indirebiliyorum ne dewam ettirebiliyorum.lanet olsun acayip sinirliyim zaten.bir yolu warmi arkadaslar ne yapabilirim.acil yardimlariniz bekliyrum.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21726 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

öncelikle spy taramasi tavsiye ediyorum , (elbetteki virüs taramasi yaptigini varsayarak) asagidakilerden ilk iki maddeyi uygula:
viewtopic.php?t=7851
sonrasinda asagidaki linktekini uygula:
viewtopic.php?t=890
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

hocam verdiginiz yazilimlarla tarattim ve bir spy buldum.pc cok kasiliyodu taramadan önce simdi cok rahatladi.ama net baglantim hala kopmakta.net ayarlarinida yeniliyorum.fakat durum ayni.datron marka adsl modem var kablolu.üzerinde bulunan 5 isigndan 2 si sönüyor.isiklarin soldan saga dogru dizilisi söyle(power,dsl,ppp,ethernet,usb).dsl ve ppp pc yi ilk actigimda sönük oluyor.bekliyorum yarim saat otomatik düzeliyor 5 dk nette gezsem yine sönüyo baglanti kopuyor.wlm deki baglanti sorun gidericisinden baglantilardaki sornlari gidermeye calsiyorum bana dns,sistem dosyasi,anahtar baglanti noktalarinda hata veriyor.hergün ayni sey nasil düzeltebilirim yarimdci olabilirseniz senirim.habire foruma sorunlarimi yansitiyorum kusura bakmayin.
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

Spliterden tlf.na gelen kabloyu degistirin yada tlf.ve kabloyu çinikarip girmeyi deneyin.Böyle bir hata basima geldi.3-5 ay tlf.nu kullanamamistim.Sonra aklima geldi ve kabloyu yeniledim ve sorun düzeldi.. :!:
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

deneyeyim saolun moderatörüm.simdilik bise yok.