winfuture xp(xp ye program entegre etmek)resimli anlatim
- dnzbzkn
- Megabyte2

winfuture xp(xp ye program entegre etmek)resimli anlatim
arkadaslar nette aradim buldum nlite den daha iyi oldugu söyleniyor.en azindan nlite kadar hata cikmiyormus.kurdum pc ye cd de hazir fakat ing,alm.fran. dilleri war.ing. kullaniyorum ama tam olarak hazirlaamiyorum ing. iyi olmadigindan.programin kullanimindan,pro.güncelllemelerin nasil entegre edildigini bilen bi ark. varsa.resimli bir anlatim tarzinda yardimci olabilirmi.suanda bu program üzerine yogunlastimda.yardimlarinizi bekliyorum.
- drog_1
- Megabyte3

önce programi upload ettigim linkle baslayayim
kendi linkinden çinok yavas ve sorunlu indi:
bir kaçin denemeden sonra bilgi verebilmeyi umarim...
kendi linkinden çinok yavas ve sorunlu indi:
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/77664853/xp-Iso-Builder_3.0.6.exe.html- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
evet senin sayende kullandim.cok guzel calisiyor hatasiz xp olusturuyor.ama orda da anlattigim gibi bazi programlari ekleyemedim ona da kendimce mantik olusturdum. o da su: bu ekleyemedigim programlarin basinda dil secimi yapmamizi istiyor bu dil secimini yaptiktan sonra ancak yukleme devam ediyor bundan dolayi yuklenmedi sanirsam. ama diger programlarda problem yasamadim. baska sorulariniz olursa yardimci olmaya calisirim
- dnzbzkn
- Megabyte2

- mayhemious
- Kilobyte4

dnz resimlerin upload edilmesine gerek yok :) burak in mesaina quote de alinti yaptigin içinin resimlerin linklerini göreceksin. o linkleri kopyalayip tarayicina yapistir umarim bu sekilde tüm resimleri görebilirsin :) eger arsiv yapmak istersen resim sag tik farkli kaydet :Ddnzbzkn yazdı:söylemek istedigim bikaçin sey var.resimlerin 6 7 tanesini göremiyorum.ie7 ve opera 9.25 dendim malesef gözükmüyor.senden ricam tüm resimleri bi dosyaya kaydedip upload edermisin?birde ie7,mp11,tema entegre edilmesi sonucunda hiçinbir sorun cikarmiyor degilmi?