Fare **sansürlendi** **sansürlendi** donuyor yani takiliyor neyapabilirim
Fare **sansürlendi** **sansürlendi** donuyor yani takiliyor neyapabilirim
Selam Arkadaslar XP Prof- kullaniyorum fare **sansürlendi** **sansürlendi** donuyor takiliyor sürekli PC yi tekrar tekrar açinip kapatiyorum denetim masasindaki fare ayarlarindanmidir diye baktim ama ordanda bir deyisiklik olmadi önce normalini kullaniyordum simdi ise USB lisini kullaniyorum yine aynisi demek makinanin girisinde felanmi bir ariza var acaba bilemiyorum herkese saygilar 
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- drog_1
- Megabyte3

akdadasima katiliyorumjackPot yazdı:eger fareniz optik diilse icini de temizlemenizin wakti gelmistir. ya da pc ye baglanti noktasinda temazsizlik da olabilir. her türlü ihtimale acik bi olay
ama optik te olsa analog ta olsa
dgisim sart gibi
tekerlekli fareleri silmekten imanim gevredi
ama verim asla eskisi gibi olmadi
kisacasi 5- 10 $ gidecek...
-
turhank
- Bit

Ya niye adama hemen fareyi degistir diyorsunuz benimde balima geldi bir ara kablosuz aldim ayni daha sonra gittim teknosadan kablolu aldim yine ayni arada fare donuyor farede usb fare usbleri deniyorum sonuçin degismiyor. Bilgisaiarda SONY VAIO VGNFE11M Klavye ve diger islemleri yapiyor sadece fare çinalismiyor. Kisacasi sorunu çinözmüs bir kisi cevap yazsin hemen fare degistir yok bilgisayari degistir demeyin.
- drog_1
- Megabyte3

firçina atmak yerine çinözebildiyseniz paylasinturhank yazdı:Ya niye adama hemen fareyi degistir diyorsunuz benimde balima geldi bir ara kablosuz aldim ayni daha sonra gittim teknosadan kablolu aldim yine ayni arada fare donuyor farede usb fare usbleri deniyorum sonuçin degismiyor. Bilgisaiarda SONY VAIO VGNFE11M Klavye ve diger islemleri yapiyor sadece fare çinalismiyor. Kisacasi sorunu çinözmüs bir kisi cevap yazsin hemen fare degistir yok bilgisayari degistir demeyin.
biz de ögrenelim...