Turkcellden bayram hediyesi 100 kontör

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Turkcellden bayram hediyesi 100 kontör

Mesaj gönderen Kripteks® »

Resim

Turkcell bu kampanyasiyla üyelerini sevindirecege benziyor.Turkcell bayram hediyesi olarak herkese 1 hafta boyunca tüm Turkcellilerle konusmak içinin 100 kontör hediye ediyor.

Yapmaniz gereken sey ise 18 aralik tarihine kadar hattiniza en az 100 kontör yükleyip sonrada 2746 ya BAYRAM yazip SMS atmak.Bu islemi yaptiktan sonra hattiniza 1 hafta boyunca tüm Turkcellilerle konusmak içinin 100 kontör yükleniyor..

Turkcell'in bayram kampanyasi hakkinda diger bilgiler yazinin devaminda...:

Notlar;

*Kampanya 13 Aralik – 18 Aralik tarihleri arasinda geçinerlidir.
*Kampanyaya katilmak içinin tek seferde en az 100 kontör yüklemek ve BAYRAM yazip 2746’ya kayit mesaji atmak gerekmektedir.
*Kazanilan kontörler 1 hafta boyunca tüm Turkcell’lilerle konusmak içinin geçinerli olacaktir.
*Kazanilan kontörler bayram günlerinde konusabileceginiz tarihlerde hattiniza yüklenecektir ve yüklendikten sonra size bilgilendirme mesaji gelecektir.
*1 hafta boyunca kullanilmayan kontörlerin kullanim hakki kaybolur.
*Kampanya bireysel hazir kart kullanicilari içinin geçinerlidir.

Turkcell bayram kampanyasi hakkinda tüm bilgileri buradan bulabilirsiniz..

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kam ... kampanyasi
Kullanıcı avatarı
Unde®minE
Kilobyte1
Kilobyte1

Re: Turkcellden bayram hediyesi 100 kontör

Mesaj gönderen Unde®minE »

*Kazanilan kontörler 1 hafta boyunca tüm Turkcell’lilerle konusmak içinin geçinerli olacaktir.

ne ise yara ki o zaman :D
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

onuda bosver 100 kontor yetmez zaten ama trcellde tok satici statüsünde artik bu kadar abonesi var arasira bu tarz kampanyalar yaparak dahada baglioyr kendini
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

Bende bir sey sandim.
Türkcell'in salak kampanyalarindan biri.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Turkcell suan en kazik GMS Operatörü statüsünde.Rakipleri hiçin bos durmazken Turkcell hiçinbirsey yapmadan hala milleti kaziklamaya devam ediyor.Böyle giderse kendi kaybeder.Bayramda kontör yüleyecek olanlar içinin ve çinok konusanlar içinin en azindan 25 Dk belese konusacaklar.Hiçin yoktan iyidir.Tabiki hiçinbir zaman Tukcell de takilip kalmamak gerekir.Turkcell hattim var ama bayramda bunu uygulamayacam.Avea dan 25 dk konusurum 6 Kontor veririm bunu yapmaktansa.
Kullanıcı avatarı
Unde®minE
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen Unde®minE »

aveada 39 kontöre 100 kntr yükleince tüm operaörlerlee 500 sms avealilarla 5000 sms bedawa...

vodafone da tüm operatörlerle konusmak da 1 kontör müydü neydi ..

bunlarin yaninda bu kampanya bisey degil :!
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

Türkcell'in diger operatörlere göre daha pahali oldugu ve az kampanya yaptigi dogru. Fakat adamin böyle bir mecburiyeti yok. Çünkü Türkiye'nin çinok büyük bir kismi zaten Türkcell kullaniyor. Kampanya yapmak zorunda olan diger hatlar. Pazar paylarini artirmak, Türkcell müsterisini kendi yanlarina çinekmek içinin bu kampanyalari yapmak zorunda.
Ha Türkcell'de kampanya yapar ama bunun gibi salak saçinma sartli kampanyalar yapar. İsine gelen katilir isine gelmeyen katilmaz.
Ben Türkcell hat kullanicisiyim. 1.5 ay öncesine kadar dakikada giden kontürün haddi hesabi yoktu. Fakat babamin araciligiyla tarifemi degistirdim. Bir Fiyat tarifesine geçintim. Ve yöne, ev, is, cep hiçin farketmez, dakikasi 2 kontüre konusuyorum. Her Türkcell kampanyasinda oldugu gibi bununda bir sarti var:
Ayda bir kez 250 veya üzeri kontür yüklemek. Olsun. Ben yüklüyorum. Her ayin 20'si gibi 250 kontür yüklüyorum, bir dahaki aya kadar bana fazlasiyla yetiyor. Hatta bazen arta bile kaliyor.
Durum böyle bile olsa ben Türkcell hattimi degistirmeyi düsünmüyorum. Ondan sonra kurulan hiçinbir GSM operatörü, Türkcell kalitesine ulasamadi.
Fikir benim fikrimdir. Beni baglar elbette.

Kolay gelsin.

“Teknoloji ve bilim haberleri” sayfasına dön