Sürüm : 2.0.7
Boyut : 502 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Kısıtlama :
Dil : Türkçe
İsletim Sistemi : Windows XP
Üretici Firma : TRKY IGG.
Eklenme Tarihi : 12-03-2006 (erkin)
Sistem gereksinimleri:
Microsoft Windows NT/2000/XP/2003 isletim sistemlerinden biri
AÇIKLAMA :
Tanıtım:
TRKY-DnsAyar kuruldugu andan baslayarak çalıstıgı süre zarfında; TTNet ve Türkiye genelindeki diger internet servis saglayıcıları tarafından isletilen dns sunucularından iyi durumda olanlar arasından hazırlanılan listeden size en uygun olanını seçerek, en iyi performansı alacagınız dns sunucusunu kullanmanızı saglar.
Bu yeni sürümde bir önceki sürümde aksayan noktaların düzeltildigi ve dns sunucusu seçme rutinlerinin iyilestirildigi belirtiliyor.
Üreticinin açıklaması:
# TRKY-DnsAyar, kendi türündeki ilk ve tek programdır.
# TRKY-DnsAyar'ın boyutu küçük, sagladıgı fayda büyüktür.
# TRKY-DnsAyar, TTnet alan adı sunucularındaki yapılandırma problemlerini bypass ederek size mümkün olan en hızlı internet deneyimini yasatmak için hazırlanmıstır.
# TRKY-DnsAyar, bilgisayarınıza kurdugunuz andan itibaren periyodik olarak en iyi performansı alabileceginiz alan adı sunucusunu sizin için bulur ve ayarlar.
# TRKY-DnsAyar, kullanıcı dostu arayüzüyle sizi yaptıgı islemlerden haberdar eder.
# TRKY-DnsAyar, hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmadan çalısabilecek sekilde programlanmıstır. Yine de size, programın çalısmasını kendinize göre uyarlayabilmeniz için, seçenekler sunar.

saygilarimla