gözüm korktu ya

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
Kullanıcı avatarı
ghostma_n
Kilobyte1
Kilobyte1

gözüm korktu ya

Mesaj gönderen ghostma_n »

admin bişeyler söyle yükleyim mi yoksa bunlar mı abartyo bu kadar hatadan sonra gözüm korktu... daha önceki versiyonları kullanmıştım ama bu kadar hata olmamıştı... şimdi bu kadar cayırtı niye oldu anlam veremedim.. ama yinede deneyecem ben tek bilgisayar kullanıyom yani ağ falan yok yalnızca internet wa bu network dedikleri interneti etkiliyo mu yoksa ağ pc leri için mi?
Kullanıcı avatarı
ghostma_n
Kilobyte1
Kilobyte1

bende kurulum normal olmadı ayarlar not defteri olarak açılıyo reg giriyo mu bilmiyom uyarı falan da vermedi önceki sürümler gibi kayıtlar reg'e girdi falan gibi yalnızca not defteri olarak açılıyo
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 85 kez

Mesaj gönderen Ensatech »

yoksa buda xpspeed yüzündenmi bir rar dosyasına sağ tık birlikte aç WİNRAR diyorum o gidip notpad ile açıyo. resimleride acdsee açıyodu oda artık painti kullanıyo.
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

bu saydığın sorunların hiç biri xpspeed'e bağlı olamaz
muhtemelen bir virüs aldın ve dosya ilişkilendirilmelerini değiştirdi
sistem geri yükleme ile çözebilirsin
ama kesinlikle xpspeed değil...

ayrıca

viewtopic.php?t=4719

bu linkteki reg temizleme ile normale dönebilmesi büyük ihtimal...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21680 kez

Re: gözüm korktu ya

Mesaj gönderen velociraptor »

ghostma_n yazdı:admin bişeyler söyle yükleyim mi yoksa bunlar mı abartyo bu kadar hatadan sonra gözüm korktu... daha önceki versiyonları kullanmıştım ama bu kadar hata olmamıştı... şimdi bu kadar cayırtı niye oldu anlam veremedim.. ama yinede deneyecem ben tek bilgisayar kullanıyom yani ağ falan yok yalnızca internet wa bu network dedikleri interneti etkiliyo mu yoksa ağ pc leri için mi?
Sayilan hatalarin hicbirinin drog_1 in de dedigi gibi xpspeed ile alakasi yok , hatta network sorunu bile cözüldü ve v10 da ek seklinde yeralacak , su anda , yama seklinde geri istenen özelliklerden yüklenebilir. Gelelim neden su hatayi verdi falan deniyor , program üzerinde senelerdir calistigimiz bir yazilim oldugundan bu konuda hassasiz ve hata var diyen arkadaslarda hemen cevap almak istediklerinden bu yöntemi kesfettiler daha sonra da bu modaya dönüstü .
eger notepad aciliyorsa cözümü asagida:
viewtopic.php?t=10
Not. bu hata tamamen sisteminizden kaynaklanan bir iliskilendirme hatasi , ve iyiki xpspeed i ddenemissinizde ortaya cikti :), gönül rahatligiyla herkes kullanabilir network u olanlara daha cok tavsiye ediyorum, farki görecekler
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

buna benzer bir sorun yaşadığımdan net olarak biliyorum
tüm dosya ilişkilindirmeleri virüs vasıtasıyla değişiyor
tatminkar olarak ta yukarıdaki verdiğim linkte var olan
program işe yarıyor
ilişkilindirmeleri
win başlangıcına dönüyor
sorun kalmıyor
saygılar adminim....
Kullanıcı avatarı
ghostma_n
Kilobyte1
Kilobyte1

admin bende reggister editörü yok şimdi ne yapmalıyım bikaç ofis aracı, notpad ve ıvr zıvır proğram var ama register editörü yok

ykardaki arkadaş reg temizleyici tavsiye etmiş denemedim ama bende iki üç tane var taratım düzelmedi. register mechanic, norton windock,super utiles,register911 diye bir prğram

şu ağzımızın tadıyla pc yi bir hızlandıramadık gitti... her seferinde bi pislik çıktı ya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Üstteki verdigim linkteki resimde sag alt kösede bir Browse butonu var ona clikleyin ve acilan ekranin File Name kismina asagidaki yolu paste edin (yapistirin ve ok deyin
C:\WINDOWS\regedit.exe
Kullanıcı avatarı
ghostma_n
Kilobyte1
Kilobyte1

admin şimdide birlikte aç seçeneği kayboldu ne oluyo benim pc walla bişi anlamdım virüs mü var ne ilgin çok teşekkür edrim... başını ağrıttım ama
mazur gör bizim gibi cahilleri[/img]
Kullanıcı avatarı
ghostma_n
Kilobyte1
Kilobyte1

admin tamam oldu en sonunda buldum birlikte aç kayboldu ama
o sizin dediğiniz yerdeki klasör seçenekleri>dosya türleri ve reg uantısını buldum ordan düzeltiim yardımın için teşekkürler...

bir soru bu L2 cachenize pc den nasıl öğrenirim proğramların çoğu ingilizce anlayamıyoz bu imkansız mı?

her şey için çok sağolll
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

(L2 cache) xpspeed manuel ayarlarda bu konuda ayrintili ve resimli bir aciklama var , ayrica gerekli program linkleri de yeraliyor.
haksoy

Mesaj gönderen haksoy »

xpspeed ile birlikte gelen manuel ayarlar sayfasında L2 cachenizi nasıl öğreneceğiniz ayrıntılı bir şekilde belirtilmiştir.

bunun için başlat / programlar / xpspeed / ayarlar yolunu takip edeceksiniz

Resim

“Kendi ürettiğimiz programlar” sayfasına dön