H4 Script To Exe Converter (bat/cmd/vbs/ps1/reg to exe) FREEWARE

Kullanıcı avatarı
yusufdj
Byte2
Byte2
Teşekkür etti: 116 kez

Re: H4 Script To Exe Converter (bat/cmd/vbs/ps1 to exe) FREEWARE

Mesaj gönderen yusufdj »

Ellerine sağlık, teşekkürler
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
Teşekkür etti: 325 kez
İletişim:

Mesaj gönderen H4NOK »

TRWE_2012 yazdı: 11 Eyl 2026, 06:31
H4NOK yazdı: 11 Eyl 2026, 01:47güncellendi.
Güncellendi.Teşekkürler
Resim
--------------------------------------------------------------------------------------------
Resim
Bug (bana göre) :

Halen bazı yazısal taşmalar (bir kısmının tam görülmemesi durumu) var.

Çözüm :

Yazılım'a "Yeniden Boyutlandırma" Özelliği getirilmeli...Böylece, yazıların bir kısmının görülmemesi sorunu ortadan kalkar.Ayrıca yeniden boyutlandırılan yazılım penceresi bir sonraki açılışta, "kullanıcının belirlediği en/boy geometrik ölçüsünde" kalmalı ve asla varsayılan en/boy pencere geometresin de açılmamalı....
not ettim teşekkür ederim..

DÜZELTİLDİ: Farklı bilgisayarlardaki font sorunu çözüldü !
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2770 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

H4NOK yazdı: 11 Eyl 2026, 14:48 DÜZELTİLDİ: Farklı bilgisayarlardaki font sorunu çözüldü !
Hala yazılımın bazı yerlerinde ufaçık kısıtlar var...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen H4NOK »

TRWE_2012 yazdı: 11 Eyl 2026, 17:28
H4NOK yazdı: 11 Eyl 2026, 14:48 DÜZELTİLDİ: Farklı bilgisayarlardaki font sorunu çözüldü !
Resim
Resim
programı derlerken autosize ayarı kapalı olmasına rağmen derlemede açılıyor, manuel derledim ve büyük font arayüzle denedim, sorun çıkmadı şuanlık ek sorun çıkarsa bildirmen yeterli, geri dönüşün bug bildirimin içinde teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

H4NOK yazdı: 11 Eyl 2026, 18:31
TRWE_2012 yazdı: 11 Eyl 2026, 17:28
Resim
Resim
programı derlerken autosize ayarı kapalı olmasına rağmen derlemede açılıyor, manuel derledim ve büyük font arayüzle denedim, sorun çıkmadı şuanlık ek sorun çıkarsa bildirmen yeterli, geri dönüşün bug bildirimin içinde teşekkür ederim.
Sordum.ORG ve H4NOK Software's sistemlerinin gönüllü test kullanıcısıyım...Çünkü bu iki grup benim pc kullanımımda işlerimi kolaylaştırıyor.Bundan dolayı bende teşekkürümü böyle göstereceğim....(TRWE_2012)
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Re: H4 Script To Exe Converter (bat/cmd/vbs/ps1/reg to exe) FREEWARE

Mesaj gönderen H4NOK »

güncellendi, reg desteği eklendi.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

H4 Script To Exe Converter - Sürüm 1.0.1.9 Rev 7 İnceleme

H4NOK yazdı: 12 Eyl 2026, 03:57 güncellendi, reg desteği eklendi.
Resim
Resim
Yazılım'da hafif küçük textsel label sorunu devam etmektedir.Bunlar kullanıcı tarafında sırıtmaktadır.

Çözüm :
Resim
Yazılım'a "Resize" özelliği getirilebilirse, kullanıcı pencere boyutunu fare imleci ile kalıcı ayarlayabilecek ve yukarıdaki ekran görüntülerdeki ufak arayüz textsel label kusurlar kendiliğinden ortadan kalkacaktır.

NOT :

Üçüncü ekran görüntüsündeki özellik Windows11 kendisinin özelliği değildir.(keşke olsaydı).Bu özellikler aşağıdaki yazılım'a aittir.WindowsPC kullanan herkese özellikle tavsiye ederim....(başta bizim admin'e...) (yaklaşık 9-10 yılldır yoğun kullandığım yazılımlardan biridir,kendisi küçük olabilir ama Windows pencerelerine kattığı anlam ve özellikler büyüktür.)
Resim
Web Link [GitHUB] : https://github.com/AlexanderPro/SmartSystemMenu

NOT -2 :

Unuttum, eklenen yeni özellikler için geliştiriciye teşekkürler...Daha ince özellikler eklemesi dileği ile....Takipteyim....

NOT-3 :

Yazılım "Ters Mühendislik" Açısından sağlam kodlanmış...
Resim
Resim
@Tarkan_Dost, bu yazılımı iyi bilir. Çünkü kendisinin bir makalesinde (yıllar yıllar önce, yazılım hakkında penceresindeki tarih'e bakın... ) gördüğüm yazılım...
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Re: H4 Script To Exe Converter - Sürüm 1.0.1.9 Rev 7 İnceleme

Mesaj gönderen H4NOK »

TRWE_2012 yazdı: 12 Eyl 2026, 06:55
Resim
Resim
Yazılım'da hafif küçük textsel label sorunu devam etmektedir.Bunlar kullanıcı tarafında sırıtmaktadır.

Çözüm :
Resim
Yazılım'a "Resize" özelliği getirilebilirse, kullanıcı pencere boyutunu fare imleci ile kalıcı ayarlayabilecek ve yukarıdaki ekran görüntülerdeki ufak arayüz textsel label kusurlar kendiliğinden ortadan kalkacaktır.

NOT :

Üçüncü ekran görüntüsündeki özellik Windows11 kendisinin özelliği değildir.(keşke olsaydı).Bu özellikler aşağıdaki yazılım'a aittir.WindowsPC kullanan herkese özellikle tavsiye ederim....(başta bizim admin'e...) (yaklaşık 9-10 yılldır yoğun kullandığım yazılımlardan biridir,kendisi küçük olabilir ama Windows pencerelerine kattığı anlam ve özellikler büyüktür.)
Resim

NOT -2 :

Unuttum, eklenen yeni özellikler için geliştiriciye teşekkürler...Daha ince özellikler eklemesi dileği ile....Takipteyim....

NOT-3 :

Resim
Resim
@Tarkan_Dost, bu yazılımı iyi bilir. Çünkü kendisinin bir makalesinde (yıllar yıllar önce, yazılım hakkında penceresindeki tarih'e bakın... ) gördüğüm yazılım...
formu genişletme özelliği ekledim, version alanı düzgün çalışıyordu onda değişiklik yok, tahminen kullanılan tema sebepli programın görseline tema etki ediyor, bazı temalarda bu soruna denk geldim, 4 adet farklı bilgisayarda test ettim şuan stabil görünüyor.
bug/hata için geri dönüşün içinde teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

H4NOK yazdı: 12 Eyl 2026, 08:06
TRWE_2012 yazdı: 12 Eyl 2026, 06:55
Resim
Resim

Çözüm :
Resim

NOT :

Resim

NOT -2 :

NOT-3 :

Resim
Resim
formu genişletme özelliği ekledim, version alanı düzgün çalışıyordu onda değişiklik yok, tahminen kullanılan tema sebepli programın görseline tema etki ediyor, bazı temalarda bu soruna denk geldim, 4 adet farklı bilgisayarda test ettim şuan stabil görünüyor.
Asıl ben teşekkür ederim bu yazılım'ı WindowsPC dünyasına kazandırdığınız için...
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

H4NOK yazdı: 12 Eyl 2026, 08:06 formu genişletme özelliği ekledim, version alanı düzgün çalışıyordu onda değişiklik yok, tahminen kullanılan tema sebepli programın görseline tema etki ediyor, bazı temalarda bu soruna denk geldim, 4 adet farklı bilgisayarda test ettim şuan stabil görünüyor.
Galiba benden kaynaklıyor olabilir.Bundan 2.5 ay önce sistemin DPI veText ayarlarını bu betikle değiştirmiştim.Çünkü gözlerim görmüyordu küçük yazıları...
Resim
Yazılım'a ilave DPI ve Text Skala Özelliği getirilirse belki bu sorun çözülebilir.Benim için gelmesi beklenen özellik "Re-Size" özelliği...

NOT :

Bu betiğin kodlamasını vermiyorum.Çünkü bununla yaptığınız hassas ayarları varsayılan'a döndüremiyorsunuz.Tipik beta Windows11 olayı....

“H4NOK Software development” sayfasına dön