Bu durumu nasıl düzeltiriz..
Gom Playerde ters görüntü (Cözüldü)
- uçs
- Petabyte3

Gom Playerde ters görüntü (Cözüldü)
PC de DVD RW var.DVD film koyuyorum..Görüntü ters çıkıyor..(Baş aşağı) PC deki film dosyalarında öyle bir sorun yok.. :!:
- uçs
- Petabyte3

- uçs
- Petabyte3

Re: Gom Playerde ters görüntü
XP yükleyip denedim hiç açılmadı..VLC de ve Media PLAYER klasik de normal calışıyor DVD ler.. :!:
Bide Media Player film ve video göstermiyor..2008 Standartda da çalışmamıştı.. :!: :evil:
Bide Media Player film ve video göstermiyor..2008 Standartda da çalışmamıştı.. :!: :evil:
Bence bilmeden görüntüyü ters çevirme komut vermişsindir. ffdshow e bilmeden bu diğeri vermiş olabilirsin. eğer bende Codec yüklü değil isen o zaman o programın ayarlarında sorun var. VLC olsa yeri söylerdim ama Gom Player ı hiç kullanmadım. Favorim VLC sonra media player Classsic...
Burdaki ayarlardan belki değiştirebilirsin.

VLC için: Burdaki ayarlardan.

yada

Abi programlar genelde kullanım açısından benzer olduğu için neresinden düzelteceğine dair sana ip ucu verebilir...
Burdaki ayarlardan belki değiştirebilirsin.

VLC için: Burdaki ayarlardan.

yada

Abi programlar genelde kullanım açısından benzer olduğu için neresinden düzelteceğine dair sana ip ucu verebilir...
- uçs
- Petabyte3

Sistemi 2 ay önce toplattım.İlk kez DVD den film seyretmek istedik bu durum ortaya çıktı.Onu kaldırdım üst versiyonunu kurdum yine aynı.. :!:
ACE Mega codecs yüklü.Bunu yüklemeden önce hiç açılmıyordu..Codecs hatası veriyordu.. :!:
EditACE Mega Codecs i kaldırdım..Görüntüyü düz olarak verdi fakat ses yoktu.. :!: K-Lite Codec 620 yükledim.Bu seferde hiç açılmadı.. :!: :!:
ACE Mega codecs yüklü.Bunu yüklemeden önce hiç açılmıyordu..Codecs hatası veriyordu.. :!:
EditACE Mega Codecs i kaldırdım..Görüntüyü düz olarak verdi fakat ses yoktu.. :!: K-Lite Codec 620 yükledim.Bu seferde hiç açılmadı.. :!: :!:
- uçs
- Petabyte3

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19973 kez
- uçs
- Petabyte3

VLC de sorun yok..Bugün Windows Media Playerde denedim,DVD yi oynatıyor fakat dosya halindeki filmi oynatmıyor.. :!:
gom playerda görüntü ters çıkarsa:
ekran üzerinde sağ tık video sekmesine gel en üstte flip input ve output dan düzelt.
alıntı.
ekran üzerinde sağ tık video sekmesine gel en üstte flip input ve output dan düzelt.
alıntı.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19973 kez

evet tarafimdan denendi , gercekten de görüntü ters hale geliyor isterseniz düzeliyor
Abi bu Codec paketini bende kullandım gerekli gereksiz bir sürü Codec var ama açamcağıda video yok.uçs yazdı:ACE Mega codecs yüklü.
Ben bu paketi kullanıyorum.
Download K-Lite Mega Codec Pack

Direct Download 1
Mirror 1
Mirror 2
- uçs
- Petabyte3

Menden,şu an bende de o yüklü.Ama gom palyerde yukardaki uyarıyı veriyor.. :!: Tabii DVD seyretmek istediğimde.. :!: Fakat int.den indirdiğim filmi sorunsuz seyrediyorum.. :)
- uçs
- Petabyte3

Tamam yerini buldum..Bende tr..180 derece sağa çevir,180 derece sola çevir..modestus yazdı:gom playerda görüntü ters çıkarsa:
alıntı.
Teşekkürler..