Forumumuzda arama yaparsan windows ilaçlama programını bulacaksın..Bu program ile sistemi legal yapabilrsin ve güncellemeleri alabilirsin...Eger format veya sistem tamiri yaparsan tekrar aynı program ile ilaçlayabilrsin ve sorunsuz çalısır...Sevgiler..
Beni 1 senedir saptayamadı kazma Bill Gates in çırakları,normalde otomatik güncellestirmeler kapalı makinamda ,ayda bir açıyorum ve takır takır hepsi geliyor.2 gün önce İE7 yi güncelledim,kontrolden geçti ve güncellemeyi aldım...Çekinmeden kullanabilrsin ilaçlamayı.....
xplegal prog.mını bende kullanıyorum.Legallestirme isleminden hemen sonra update leri manuel olarak yapabiliyorum.Hatta ie 7 de bu sekilde kurdum.Otoupdate açık konumda bıraktım.Bir müddet sonra ie7 de problem olustu.Kaldırdım yeniden kurmak istedigimde ie7 kurulum esnasında kopya uyarısı verdi.Bende tekrar legalxp prog.ile tekrar lisansladım,ie7 yi sorunsuz kurdum.Bundan sunu çıkardım,güncellestirmeler açık oldugu sürece,bir sekilde tesbit ediliyor.su an güncellemeler kapalı kullanıyorum.Belirli aralıklarla manuel yapmayı düsünüyorum.. :)