laptop ram i mi bu?HSNC yazdı:1 gbyte ddr 400-533 mhz kingston dual ram 160 ytl iken
667 mhz lerde biraz daha pahalı ama fazla degil
Beko laptop fiyat
- Mighty Mouse
- Kilobyte1
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12466 kez
Dell iyidir , fiyat fazla degil , fakat ben olsam Ekrani 14,1" gibi birsey alirdim (elbetteki benim tercihim) , abimin calistigi sirket tavsiyem üzerine 5 yil önce tüm PC lerini Dell yapmisti , birkac laptop dahil , ve abim hicbirzaman sorun yasamadiklarini söylüyordu , elbetteki cok sanssiz iseniz birsey diyemem
- ccasper
- Byte4
selamlar oncelıkle herkese tesekkur ederım cumartesı gunu lap topu aldım sonunda daha dogrusu kendıme degıl esıme hedıye aldım dıyebılırım gercı yıne benden ona fırsat kalmıcak ama neyyse
ıste aldıgım laptop bu sızce ıyı yapmısmıyım.
http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=tr&s=dhs
999 $ + KDV fıyata aldım

ıste aldıgım laptop bu sızce ıyı yapmısmıyım.
999 $ + KDV fıyata aldım
- velociraptor
- Yottabyte4
- yazgüneşi
- Kilobyte4
Re: Beko laptop fiyat
diz üstü bilgisayarı ne amaçla kuıllanacagın önemli eyer ev kullanıcı isen tavsi etmmegenelde is adamları kulanmaktaccasper yazdı:Sayın arkadaslar bır dız ustu bılgısayar buldum alıcam alacagım kısı tanıdık almayı dusunuyorum ama parasal anlamda degerını bılmıyorum sonucta 2. el bır makına ozellıklere gelınce sadece bıldıgım bunlar fıyat konusunda bır bılgısı olan yada tahmını olan varsa onerılerınızı beklıyorum lutfen.....resım bulursam hemen eklerım
cihaz beko marka
intel inside cetrino tnk
xp prof.
1.70 ghz
594 mhz
992 mb ram
64 ekran kartı
15 ınc lcd ekran
dvd
dahılı camera
wirelass
- Mighty Mouse
- Kilobyte1
- ccasper
- Byte4
herkese tesekkur ederım dızustu pc uzun yolculuklar ve yaz ıcın dusunmustuk ıkısınde de cok yardımcı olacak ben sıte ıle ılgılenemıyorum her aksam yazlıga gıdıp gelıyorum bu yuzden orada sayfa yenılmesı falan yapamıyorum o yuzden ıyı olldu bır de devamlı uzun yolculuklarımız var sanırım ısımıze yarıcak,,
aldıgım dız ustu bu sanırım memnun kalırım ınsalllah hayırlısı
ama ılgılendıgınız ıcın hepınıze tesekkur ederım
aldıgım dız ustu bu sanırım memnun kalırım ınsalllah hayırlısı
ama ılgılendıgınız ıcın hepınıze tesekkur ederım
- VIPER_YASIN
- Bit
Ne marka alırsanız alın teknik servisi önemlidir...
söyle düsünün laptop alıyorsunuz örnegin dell in anakartı asus bos un kide asus ozm ne farklılık olacak zaren örnege gerek yok bu böyledir farklı bir mal üretilmiyor hemen hemen hepsinin içindeki aynı ögretmen kampanyasını hatırlayın casper ile exper i hatırlayın içi dısı özellikleri aynı bir tek casperde bluethut falan + sı vardı ama casperinki daha ucuzdu anlatmak istedigim içi hemen hemen hepsinde aynı gibi fiyatı da sirketin kendine kalmıs nekadar kar elde etmek istiyorlar okadar alıyorlar...
söyle düsünün laptop alıyorsunuz örnegin dell in anakartı asus bos un kide asus ozm ne farklılık olacak zaren örnege gerek yok bu böyledir farklı bir mal üretilmiyor hemen hemen hepsinin içindeki aynı ögretmen kampanyasını hatırlayın casper ile exper i hatırlayın içi dısı özellikleri aynı bir tek casperde bluethut falan + sı vardı ama casperinki daha ucuzdu anlatmak istedigim içi hemen hemen hepsinde aynı gibi fiyatı da sirketin kendine kalmıs nekadar kar elde etmek istiyorlar okadar alıyorlar...
- velociraptor
- Yottabyte4
- velociraptor
- Yottabyte4