Selam Velociraptor;Onermis oldugunuz Programi indirdim.Yalniz calistiramadim.Adobe Schockwave player programini kurmam gerektigini bellirtiyor.Bu programi kurup internet sayfasinda goruntu okeyini almama ragmen halen word ogreniyorum programini calistiramadim.
Bu konuda yardimci olabilirseniz sevinirim.
Selam Velociraptor;Sorun Su;Adobe schockwave programini yüklememe ragmen halen yüklenmesi grektigine dair bir uyari aliyorum.Bu nedenle Office ogreniyorum programini calistiramiyorum.
Simdiden yardimlarin icin tesekkurler.
Selam Tekrar; Yazilanlarin hepsini uyguladim,buna ragmen word ogreniyorum programini calistirmak istedigimde schockwave playeri yuklemem gerektigini bellirten hata yazisi veriyor.Fash player zaten yuklu.Mavigece'nin istedigi ekran goruntusu nu nasil yapabilecegim konusunda yeterli bilgim yok malasef. Gorusmek dilegiyle
Selam Arkadaslar;Yukardaki Word Office programini calistirmak icin butun yollari denedim ve sonunda basarili oldum.
Kurdugum programlar: Adobe flash player9 Adobe schockwave playerfull 10.1 Macromedia Flash Player 7 Codec
Ama sorun nerede yattigini bulamadim ama simdi Word Office programini calistirabiliyorum.
Iyi calismalar dilegilye