Biostan Ses Kartını Açma Sorunu

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Cevapla
Knoppix61
Byte3
Byte3
Mesajlar: 139
Kayıt: 10 Tem 2006, 14:47
cinsiyet: Erkek
Konum: Trabzon

Biostan Ses Kartını Açma Sorunu

Mesaj gönderen Knoppix61 » 18 Şub 2007, 14:37

Arkadaslar Elimde Gigabayte GA-945PL-S3 2duo processor anakart var biosundan ses kartını açıcam yalnız buLamıyorum Bir bakıp biLgi verebiLirseniz minnettar kalırım simdiden tskler.Bios Ekranıda KLasik MAvi Ekran.



Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 27965
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 18 Şub 2007, 16:14

Bios un default (Fabrika) ayarlarina getirdiginizde zaaten ilk halini almasi gerekir, yada cikartip 10-15 dk bekletip sonrasinda takin bakalim ise yarayacakmi

Knoppix61
Byte3
Byte3
Mesajlar: 139
Kayıt: 10 Tem 2006, 14:47
cinsiyet: Erkek
Konum: Trabzon

Mesaj gönderen Knoppix61 » 18 Şub 2007, 16:17

Üstat Yaptım DefauLt oLmadı.Board Cdsinden Yüklerken Kendisi Tarayıp donanımları buluyor ve yükLüyor Realtek Ac 97 var sanırım yüklüyorum fakat sonuç yine aynı biosa girdim kapalıdır die yerini bi türlü bulamadım..

Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1478
Kayıt: 15 Mar 2006, 16:40

Mesaj gönderen drog_1 » 18 Şub 2007, 16:25

bildigim kadarıyla ses kartı için ayrı bir yükleme cd'si veriyorlar
haklısın
ilk kurulumda ses kartını algılamıyor
hatta modemi de.

realteck mi ses kartınız?

Knoppix61
Byte3
Byte3
Mesajlar: 139
Kayıt: 10 Tem 2006, 14:47
cinsiyet: Erkek
Konum: Trabzon

Mesaj gönderen Knoppix61 » 18 Şub 2007, 16:28

dostum boardta modemde var onu görüyor yalnız sesi açamıyorum board cdsinde tüm sürücüler var baska programlada baktım sürücü dogru.evet realtek ac97

Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1478
Kayıt: 15 Mar 2006, 16:40

Mesaj gönderen drog_1 » 18 Şub 2007, 16:30

sizin için bulup upload etmeye çalısacagım.

+asus vga sürücülerini yükle
ne alaka deme
En son drog_1 tarafından 18 Şub 2007, 16:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Knoppix61
Byte3
Byte3
Mesajlar: 139
Kayıt: 10 Tem 2006, 14:47
cinsiyet: Erkek
Konum: Trabzon

Mesaj gönderen Knoppix61 » 18 Şub 2007, 16:32

Dostum saoL da AnLatamadım Derdimi Sanırım..Aygıt Yöneticisinden de Görmüyor Ses Kartını istemiyor Yani Sürücüyü..

Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1478
Kayıt: 15 Mar 2006, 16:40

Mesaj gönderen drog_1 » 18 Şub 2007, 16:34

anladıgıma emin ol
aynı yapılanmayı kullanıyoruz.ve format sonrası bu sorunu yasadım.denemeni tavsiye ederim.

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 27965
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 18 Şub 2007, 16:35

viewtopic.php?t=8723
ayni sorunun benzeri üstte yasanmisti , bir göz atin isterseniz ,

Knoppix61
Byte3
Byte3
Mesajlar: 139
Kayıt: 10 Tem 2006, 14:47
cinsiyet: Erkek
Konum: Trabzon

Mesaj gönderen Knoppix61 » 18 Şub 2007, 16:36

ana kartım Gigabyte dostum çift çekirdekli islemci destegi var ok

Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1478
Kayıt: 15 Mar 2006, 16:40

Mesaj gönderen drog_1 » 18 Şub 2007, 16:37

güvenli modda bakarsan görürsün
normal açılısta yok gözükür onu demeye çalısıyorum zaten.
sana sistemimiz aynı dedim ya zaten
:D

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 27965
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 18 Şub 2007, 16:39

Üstteki verdigim linkte ayni seskarti ile ilgili ayni problem yasanmis ve bir arkadas biosta nereden disable edildigini de yazmis

Cevapla