Arkadaslar Bu program cok güzelmis.ayni anda cok pencere actigim icin bana cok kolaylik sagliyor pencere gecislerinde.
Emegi gecen arkadaslara tek tek TESEKKÜR EDERIM.
Yalniz arkadaslar bir sorunum var.her iki programida indirdim denedim.ikiside ilaçli ama iki üc gün sonra program kendiliginden devre disi kaliyor ve bir daha calismiyor.
Manuel olarak acmaya calissamda sonuc negatif.Tekrar kullanmam icin programi bilgisayardan kaldirip yüklemem gerekiyor.Her iki günde bir yapmakta biraz sıkıcı olur.
Bana yardimci olursaniz sevinirim.
Arman yazdı:Arkadaslar Bu program cok güzelmis.ayni anda cok pencere actigim icin bana cok kolaylik sagliyor pencere gecislerinde.
Emegi gecen arkadaslara tek tek TESEKKÜR EDERIM.
Yalniz arkadaslar bir sorunum var.her iki programida indirdim denedim.ikiside ilaçli ama iki üc gün sonra program kendiliginden devre disi kaliyor ve bir daha calismiyor.
Manuel olarak acmaya calissamda sonuc negatif.Tekrar kullanmam icin programi bilgisayardan kaldirip yüklemem gerekiyor.Her iki günde bir yapmakta biraz sıkıcı olur.
Bana yardimci olursaniz sevinirim.
Valla sizde hiç degilse 2-3 çalısıyor.Bende ikiside hiç çalısmadı.. :!: :!:
ekran kartı driver ı ve catalyst sanırım ayrı ayrı veriliyor..mesela bende driverı yüklü ama catalyst degil..ama driver görevini yerine getiriyor..Bu sebeple catalystin esprisi ne diye sormustum..Eksta ayarlamalar yapılmasına imkan veriyor yoksa??