Xp speed te Geri istenen özellikler ile ilgili
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 6302 kez
Xp speed te Geri istenen özellikler ile ilgili
Önceki yazilarin neden ve kim tarafindan silindigi bilinmiyor
bu dedigin imkansiz , cünkü v7 deki tüm kayitlari kaldiriyor o üstteki reg kaydi , eger v7 deki sorunluysa (ki ben herzaman süpheyle yaklastim bu söylenenlere sebebini ne yazikki Eski forum cökmeden 1-2 saat önce tüm detaylariyla kaynaklariyla burada vermistim bu V7 deki kayitlarin nerden geldigini, fakat yaziyi da HDD ime kaydetmedigimden su an elimde yok) orada sunu görecektiniz ayarlar Microsoftun kendi tavsiye ayarlari sadece 1 bilemedin 2 tanesi 4-5 yabanci sitenin ve Pc dergisinin önerileriydi üstteki reg kaydi hepsini ortadan kaldiriyor, dolayisi ile V6 da networkta sorun yoksa (ki öyle bir sikayet gelmedi), üstteki reg kaydini calistirdiktan sonra %1000 düzelmesi gerekirdi.
Not: üstteki düzeltme kaydi daha önce sana verdiklerimden biri degil , bunu ilk defa download sunuyorum (dün kondu) Bu üsttekini denediginden eminmisin yoksa eski verdigim kayit icinmiydi üstteki yazin=ü
bu dedigin imkansiz , cünkü v7 deki tüm kayitlari kaldiriyor o üstteki reg kaydi , eger v7 deki sorunluysa (ki ben herzaman süpheyle yaklastim bu söylenenlere sebebini ne yazikki Eski forum cökmeden 1-2 saat önce tüm detaylariyla kaynaklariyla burada vermistim bu V7 deki kayitlarin nerden geldigini, fakat yaziyi da HDD ime kaydetmedigimden su an elimde yok) orada sunu görecektiniz ayarlar Microsoftun kendi tavsiye ayarlari sadece 1 bilemedin 2 tanesi 4-5 yabanci sitenin ve Pc dergisinin önerileriydi üstteki reg kaydi hepsini ortadan kaldiriyor, dolayisi ile V6 da networkta sorun yoksa (ki öyle bir sikayet gelmedi), üstteki reg kaydini calistirdiktan sonra %1000 düzelmesi gerekirdi.
Not: üstteki düzeltme kaydi daha önce sana verdiklerimden biri degil , bunu ilk defa download sunuyorum (dün kondu) Bu üsttekini denediginden eminmisin yoksa eski verdigim kayit icinmiydi üstteki yazin=ü
En son velociraptor tarafından 24 Eki 2006, 05:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4
- velociraptor
- Yottabyte4
öncelikle üstteki reg kaydini indirip(Network sorunu olanlar) cift clickleyip cikan uyari yazisina ok deyin. ve PC yi kapatip acin.
sonrasinda C:\registry de ki .reg uzantili dosyayi cift clickleyip ayni islemi tekrarlayin. ve yine Pc yi kapatip acin , böylelikle xpspeed ile ilgili pek birsey kalmayacak sisteminizde
olmadi son olarak asagidaki ayari deneyin:
viewtopic.phpüp=1564
sonrasinda C:\registry de ki .reg uzantili dosyayi cift clickleyip ayni islemi tekrarlayin. ve yine Pc yi kapatip acin , böylelikle xpspeed ile ilgili pek birsey kalmayacak sisteminizde
olmadi son olarak asagidaki ayari deneyin:
viewtopic.phpüp=1564
- velociraptor
- Yottabyte4
simdilik asagida yazdigimi uygulayin bir ara o registry kaydini da hazirlarim:ccaparli yazdı:hibernate özelligini geri getiren bi reg dosyasi verebilir misinizülaptop ta ihtiyacim oluyorda. tesekkürler
viewtopic.php?t=83
- velociraptor
- Yottabyte4
Bu yazının başı nerde arkadaşlar=? :evil:
En son velociraptor tarafından 17 Eyl 2006, 12:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Bit
- velociraptor
- Yottabyte4
Hibernate (hazirda beklet) yi enable edelim:
https://www.sordum.net/main/download/reg/hibernate.reg
üstteki reg kaydini Xpspeed i kurduktan sonra calistirin(en son) ve Pc nizi yeniden baslatin
https://www.sordum.net/main/download/reg/hibernate.reg
üstteki reg kaydini Xpspeed i kurduktan sonra calistirin(en son) ve Pc nizi yeniden baslatin