registry temizliği
-
- Bit
registry temizliği
Herhangi bir regystry temizleme ve düzenleme programı kullandıktan sonra xpspeed'i yenidn mi yüklemek gerekiyor acaba?
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
-
- Bit
xpspeed gözlemime göre register de degisiklik yaparak sistemi hızlandırıyor..
register temizleme programlarıda registerdeki hatalı veya degismis kayıtları düzeltiyor..
registeri reg programları ile tarttıgında kendi ayarlarını ekler ve xpspeed in yaptı ayarları degistiri.
tekrar xpspeed i kurarsın.. kur zaten ...
register temizleme programlarıda registerdeki hatalı veya degismis kayıtları düzeltiyor..
registeri reg programları ile tarttıgında kendi ayarlarını ekler ve xpspeed in yaptı ayarları degistiri.
tekrar xpspeed i kurarsın.. kur zaten ...
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
arkadasım hepsine birden tek tek yanıt vereyim aklın karısmasın sorumuz suydu:goksu yazdı:İki moderatör farklı görüs belirtti.Ben neye inanacagım ya da ne yapmam lazım.
Tesekürler.
soruna cevap su reg programları yükledigin zaman kurdugun program kendi registry kayıtlarını girer.bundan dolayı xpspeed i tekrar yüklemen gerekir...Herhangi bir regystry temizleme ve düzenleme programı kullandıktan sonra xpspeed'i yenidn mi yüklemek gerekiyor acaba?
mavi gece
sadece cclean registry kayıtlarına girdisinde degistirme yapmaz...clean yüklersen xp speedi kurmana gerek yok
yardımcı olması için söylemis abim...ek olarak mavi arkadasıma...RegSeeker de kullanabilirsin
umarım yeteri kadar yardımcı olmustur
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 10224 kez
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
sevgili göksu arkadasım sanırım küçük bir yanlıs anlasılmaya ben sebep oldum.bilgilerimiz paylastıkça çogalır bilgi paylasımında asla bir sinir söz konusu bile olamaz.cevaplarımdan sanırım sinir hissettiniz.telafuzda hatta ettiysem affola.sadece sizi aydınlatmak istedim...goksu yazdı:Sanırım bir kızgınlıga ve kavgaya sebep oldum.Amacım aydınlanmaktı hepsi bu kadar.Burak arkadasım,sinirlenminize anlam veremedim.
iyi paylasımlar