Pc im durmadan w32 hatasi veriyor

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
_AzRaiL_
Bit
Bit

Pc im durmadan w32 hatasi veriyor

Mesaj gönderen _AzRaiL_ »

ArkadasLAr pc durmadan Win32 hatasi veriyo ve verdiyin de Gönder veya Gönderme dedigim de İnternet baglantım kopuyo reset lemedıyım surece duzeLmıyo Bı yardım cı olabılırmısnız ?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9965 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

hatanin resmini print screen tusu ile cekip buraya koyabilirseniz yardimci olma sanismiz artar
Kullanıcı avatarı
_AzRaiL_
Bit
Bit

Tamam

Tamam Çekip Yollarim
Kullanıcı avatarı
_AzRaiL_
Bit
Bit

İstediğin Resim

Resim

En ustDeki ilk hata sonra asama asama uzantısa gıttım ( ust den asaya dogru hata nın verdigi uzanti ) gıttıyım de. Yeniden Ozur Dilerim Sizi bEklettim ama Hata yı vermesini beklemisdim.[/b]
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte3
Kilobyte3

Re: İstediğin Resim

Mesaj gönderen bambucya77 »

Genel Ana Bilgisayar İslemi hatasi

Microsoft Generic Host Process For Win32 Service hatasini duzelten yeni bir yama yayinladi.Yamanın kurulumu hatayı tam olarak düzeltmiyor bu yuzden 139 ve 445 numarali portlarında kapatılması gerekiyor.bu hatadan kurtulmak icin yapmaniz gerekenler sırayla söyle...

1.Ekte verdigim linkteki iki yamayı indirin ve birbiri arkasına kurulumlarını yapınız.Upload etmemim sebebi microsoftun sitesinden lisansız olanlar bu yamaları alamazlar baska bir yerde aramayim

Kod: Tümünü seç

http://www.uploading.com/files/T8H2SU2B/generic_host_process_for_win32_yamalar.rar.html
alternatif

Kod: Tümünü seç

http://rapidshare.com/files/17670896/generic_host_process_for_win32-yamalar.rar.html
2-İki dosyanında kurulumu tamamlandıktan sonra baslat--->çalıstır--->regedit yazıp satırı aynen sırayla bulun

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\NetBT\Parameters

''TransportBindName'' isimli degeri çift tiklayin ve degeri silerek bilgisayarınızı yeniden baslatın.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run

sag tarafta msblast.exe isimli dosya uzantısı varsa silin ve aynı bölümde üst barda düzen sekmesinde bul kısmınada bu dosya ismini yazarak komple bilgisayarinizda aratın bulunursa silin.

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE "EnableDCOM" isimli deger N harfi ile kodlanmamıs ise N harfi olarak degistirin

3-Baslat --->Çalıstır ---> Dcomcnfg.exe yazıp enter'a basin.Konsol Kökü altinda Bilesen Hizmetleri'ni tiklayin,bilgisayarlar klasörünü açın,Bilgisayarım'a sag tiklayarak özellikler'i açın.Varsayilan özellikler sekmesinde,bu bilgisayar üzerinde dagıtılmıs COM'u etkinlestir isaretini kaldirin,uygula diyerek yeniden baslatın...

6. Alternatif 445. port kapatma yolu:
baslat - calistir - regedit yazip entera basin. buraya gidin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\NetBT\Parameters
TransportBindName adli degeri cift tiklayin ve degeri silin. bilgisyari yeniden baslatn
7. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run sag tarafta msblast.exe diye bisey gorurseniz hemen silin. ve bilgisayarinizda msblast.exe aratin bulundugu yerde silin.
8. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE "EnableDCOM" adli degeri N olarak degistirin.

uploading.com den indirdiginiz dosyayi guvenli kipte yukleyiniz
Sorununuz hallolacaktır buyuk ihtimalle

alintidir..

................

yada usstekilerin hicbiri olmas ise assagidaki dosyayi indirip
guvenli kipte yukleyin

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... AD4E049C48

Windows güvenlik duvarınız açık olmalı
Güncellemeler açık olmalı bunlara dikkat ediniz

---------------
En son bambucya77 tarafından 22 Şub 2007, 09:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
_AzRaiL_
Bit
Bit

Thakns

Cok SaoL Arkadas'ım Emeye Saygı Diye ben buna Derim Helal Olsun Sana
Kullanıcı avatarı
Alesta
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen Alesta »

eski konuyu yeniden gündeme getirmek olmuyor ama bambucya77 uploading den update dosyalarını alamadım. yeniden yüklemen veya rapid e eklemen mümkün müdür?

tesekkürler.
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen bambucya77 »

upload daki dosya calisiyor arkadasim ama alternatif link eklenmistir
kolay gelsin..